10 Март, 2022 13:02 6 295 21

Мачът на Кобрата с Жуниор дос Сантос няма да се състои, Пулев го очаква сериозно изпитание

  • кубрат пулев-
  • жуниор дос сантос-
  • бокс-
  • мма-
  • хабиб нурмагомедов-
  • eagle fc

Жуниор дос Сантос подписа преди броени часове договор с организацията на Хабиб Нурмагомедов - Eagle FC

Мачът на Кобрата с Жуниор дос Сантос няма да се състои, Пулев го очаква сериозно изпитание - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос. Българинът имаше насрочен мач през февруари с бразилската ММА легенда. Двубоят първоначално беше отложен, но два източника потвърдиха пред "Спортната джунгла", че битката няма да се състои през пролетта и засега не влиза в близките планове на боксьора.

Жуниор дос Сантос подписа преди броени часове договор с организацията на Хабиб Нурмагомедов - Eagle FC. Той ще се бие на 20 май с друг бивш боец от UFC Йорган де Кастро. Сделката е уредена от новия мениджър на бразилеца Али Абделазис, който движи делата на Благой Иванов - Багата и на Хабиб Нурмагомедов.

Кубрат Пулев ще има мач през май. Той ще се бие отново на едно шоу заедно с брат си Тервел Пулев. За момента се знае единствено противникът на Тервел - бившият световен шампион в лека-тежка категория Сергей Ковальов. Все още договорът не е финализиран, но по думите на по-малкият от братята Пулеви сделката е на финалната права.

Кубрат също го очаква сериозно изпитание. Четирима са вариантите за съперник. Сред потенциалните имена са: Карлос Такам, Ерик Молина, Крис Ареола и Чарлс Мартин.

Победа ще даде възможност на Пулев да се завърне в световните ранглисти, където позагуби позиции заради липсата на активност. За по-следно Кобрата се боксира срещу Антъни Джошуа в края на 2020-а. След това направи и един мач по правилата на Траяд Комбат срещу Франк Мир.

Предстоящото шоу през май отново ще бъде организирано от Траяд Комбат и ще бъде излъчено от стрийминг платформата FITE.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Закъсал

    5 0 Отговор
    За някой лев а и още е дърт ерген
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    По-следно, най-следно? Клет език български...
  • 3 Бога

    4 1 Отговор
    Никой не иска да се бие с тоя СМЕШНИК-ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!!
  • 4 Слон

    2 0 Отговор
    Гери Никол не спря да имитираш и лъжеш, умираш от яд, че Дани Илиев те заряза заради естествено красива Принцеса, а ти цялата си пластмаса от горе до долу и пак си грозна като смъртта. Всички мъже се плашим, както се появиш бостанското плаишо е по красиво и не е нахлно и нагло просто, както тебе ма пача разплута. Ти имаш не само сланина в дебеляи ти разжлемен газ ама и в болния ти мозък. Гр.зна и пр.ста си като маймунски задник, едно животно е по умно то тебе.
  • 5 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Георги Валентинов, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Много си красива и умна, искам те за мое гадже завинаги". Гоше добре напрви, че би шута на ония травестити грозни, прости и изкуствени Златка и София, а иначе Дани хубаво ти е казал, да си държиш ръцете далеч от Принцеста защото няма да ти я дадем, тя не е евтин, грозен, изкустен , както другите, а е безценнна.

    Коментиран от #19

  • 6 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Усещаш ли въздушните ми целувки, които ти изпращам от далечни разстояния". Няма как да ги усети, защото няма да е твоя каза Валката.
  • 7 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Искаме си я в английския кралски двор, много я харесваме и обичаме липсва ни, кога отново ще дойде в Обединеното кралство да я поглезим, нали си е нашето момиче"?.
  • 8 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казалза Принцесата "Ние познаваме нейното първо гадже той е много красив, млад милиардер и ще го помолим, да я доведе отново в кралството да я видим, че ни липсва ужасно много". Той иска да си я вземе в чужбина при него, но тя нещо се била дърпала и за това се налага да идваме до България.
  • 9 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Милиардера е наш приятел и заради нея го уважаваме още повече, но ще ни зарадва яко, като пак я доведе в кралството този път, ще има още по-специална изненада за нея, защото една е естествената Принцеса Богиня, няма втора като нея уникат е."
  • 10 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Никога няма да се откажа от нея съжалявам, че не я познавах по рано, влюбен съм в нея". Норми Валката каза, че няма да ти я даде за гадже.
  • 11 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Павката Георгиев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Тя си е моя мацка и винаги, ще си я обичкам и пазя". А според Валката е негова мацка.
  • 12 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Любо Делев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Аз съм толкова много влюбена в теб.". А Валката каза, че и да си влюбен няма да ти я даде за гадже
  • 13 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Томас Стоименов, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Тя е най-красивото момиче в света и е моя." Валката каза че е негова и няма, да ти я даде за гадже.
  • 14 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Адриан Миту, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Много ми липсваш Принцесо, много плача за теб, море от сълзи направих." Валката каза че и на него му липсва Принцесата и за това, нямал да ти я даде.
  • 15 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Тайсън Фюри, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Ти си по красива от гаджето ми, дано решиш да приемеш, някой ден да станеш мое гадже"? Валката каза че според него Принцесата е негово гадже и нямало как, да приеме да е гадже на друг мъж.
  • 16 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Антъни Джошуа, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Много красива дама е но не знам, как да я взема за мен, като има толкова много ухажори." Валката каза да няма начин, да я вземаш защото, не я даваме.
  • 17 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "С нетърпение чакам да я доведат отново в Бъкингамският дворец Принцесата и да я нося на ръце аз, ще съм и Принца и ще я глезим с другите момчета." Норми Валката каза, че той иска да я носи, но е сигурен, че ти ще се набуташ, ако може ти да я вземеш, но ще се опита да ти застане на пътя и да не ти я даде.
  • 18 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Принцесата е Номер 1 и да не се очудва, че най-много е харесвана". Да Норми така е, но Валката каза, че колкото и да и се сваляш, няма да ти я отстъпи за гадже.
  • 19 Бай Щерю

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДО КУБРАТ ПУЛЕВ":

    Шугар Рей Леонард ще те чака пред клуба на пенсионера в "Младост" 1, за да ти разкаже за тайната принцеса.
  • 20 Рамбир Калуджа

    1 0 Отговор
    До къде стигна мача на Пулев с Къци Вапцаров? Очакваме го с нетърпение.
  • 21 Алито от София

    1 0 Отговор
    Кобрата си жъне успехи и си бара жоба,от победата срещу Мир взе много повече пари от колкото срещу алчния Джошуа, така че Кобрата по добре да се маризи в такива срещи които знае че ще е победител и да си лапа пачки, а завистниците му никога няма да свършат, успех и на двамата Пулеви в следващите двубои, все пак сме българи и трябва да се подържаме, за сметка на много други раси които пишат само от завист на шампионите Пулеви