Last news in Fakti

9 Март, 2022 14:04 1 774 10

Венци Стефанов беснее: Писна ми! Докога!? Ще ни свири приятел на Илиан Илиев

  • венци стефанов-
  • славия-
  • черно мирв-
  • пирин благоевград

Казах го и онзи ден, че преди мача с ЦСКА ме "нарисуваха" колегите. Не искам отново да ме "рисуват", не искам да се повтарят тези работи

Венци Стефанов беснее: Писна ми! Докога!? Ще ни свири приятел на Илиан Илиев - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази остро недоволство срещу случващото се в българското съдийство. Босът на "белите" направи изказване пред Sportal.bg, с което се обърна към шефа на съдиите Виктор Кашай. Припомняме, че след последния мач на славистите Стефанов върна лентата към мача с ЦСКА - София, а от Локомотив (София) обявиха, че ще подадат жалба срещу арбитъра Владимир Вълков заради изгонването на Божидар Кацаров срещу "белите".

"Искам да попитам докога преди мач с Черно море ще ни пращат варненски съдии?! Въпросът ми е насочен към Кашай. Писна ми! Казвам го. Сега срещу Пирин ще ни свири един от приятелите на Илиан Илиев. На какво прилича това? Докога?! Защо дават мача на Красен Георгиев от Варна? Колко картона ще получим сега в Благоевград?

Казах го и онзи ден, че преди мача с ЦСКА ме "нарисуваха" колегите. Не искам отново да ме "рисуват", не искам да се повтарят тези работи. Срещу ЦСКА, срещу Лудогорец - подигравка! Да казвам ли как ни свири Драго Драганов?! Международни съдии вдигат табелите, а ни пращат разни местни реферчета да ни "рисуват".

Варненец ще се изявява в Благоевград, а после играем с Черно море. То понеже Варна и Благоевград са на една разходка разстояние. Това е безобразие вече", ядоса се Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зоркото око

    18 0 Отговор
    мутрата от БФС е една опортюнистична грухтяща креатура!
  • 2 а бе дебелия тупан

    17 0 Отговор
    нали само наруваш за салфеткаджията боби,а викаш на младите че са некадърни,аман от пумпали дето се въртят по ветъра,а нищо не казваш как останахте в а група миналия сезон а
  • 3 Jacques Yves Moineau

    16 0 Отговор
    Бат Венци тюфлека понеже знае как става със съдиите, и затова писка...
  • 4 Дърт папагал !

    15 2 Отговор
    С тениска сърп и чук ! Не случайно няма спорт и цивилизовани зрелища в губернийката, пълна с татуирани патриоти
  • 5 "Чалгар"

    9 0 Отговор
    "Сега срещу Пирин ще ни свири един от приятелите на Илиан Илиев."

    Чичо Венци, то в нашата малка държава, ако не е приятел на Илиян Илиев, ще е приятел на Кирил Домувчийски, Гриша Ганчев, Наско Сираков, Христо Крушарски, Антон Зенгаревич, Венцислав Стефанов, Стойне Монолев ... Всички назначени "калинки" в нашата държава са приятели на Бойко Борисов. Иначе няма как да бъдат назначени, ако не са тиквоприятели.

    Дайте им шанс на съдиите да покажат, че приятелствата им нямат значение. Ако не го докажат на терене, тогова ги махайте. И то не от дадена среща, а от съдийството завинаги.
  • 6 бойко

    11 0 Отговор
    венци до кога ще свириш на пашата? или маджо ?
  • 7 България

    10 0 Отговор
    Дебелак ти какво искаш Софийски съдия ли да ти свири.Боса на Славия наистина е болен бос.Ти какво дириш във изпалкома на БФС Всички собственици на клубове трябва да са извън управлението на БФС
  • 8 Теодоро

    1 0 Отговор
    Полнндира пак писка..ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!ДОЛУ слабия и оранжевите чорбари.
  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Венци отиде в киреча барабар с този на фланелката му...
  • 10 ГОРСКИ

    0 0 Отговор
    Собственици на клубове нямат работа във БФС!!!!!