Last news in Fakti

8 Март, 2022 09:17 1 803 8

Венци Стефанов: Харесва ми всичко на стадион "Славия"

  • венци стефанов-
  • славия-
  • стадион славия-
  • футбол

Доволен съм от жребия за Купата

Венци Стефанов: Харесва ми всичко на стадион "Славия" - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази задоволството си след победата на неговия тим в дербито срещу Локомотив София с 3:0. Той сподели, че е доволен и от жребия за SESAME Купа на България, където „белите“ ще се изправят срещу ЦСКА на ½-финалите.

"Доволен съм, представиха се на ниво. Дадоха максимума на този терен, в тази обстановка. Трудно се играе добър футбол. През второто полувреме показаха много добра игра, имаха много положения, отбелязахме три. Можеха и да са пет“.

"Всичко, което е на стадион "Славия", на мен ми харесва. Може да не ми хареса съдията как е свирил или нещо друго, но Славия и стадион „Славия“ винаги ще ми харесват. Така съм закърмен, това е моята съдба“.

„Щастлив съм, защото и двамата са футболисти с качества и задължително трябваше да ги привлечем, защото имахме нужда. Особено втория полусезон, когато картоните натежават, видяхте какво се случи със Светльо и загубихме мача с ЦСКА, само, защото нямахме равностойна смяна. Така го бяха нарисували колегите преди това, че ни осакатиха. Но смятам, че сме добре окомплектовани. Загорчич добре си върши работата, момчета дават максимума. Дано да продължаваме така. За мен и двата мача с Лудогорец и ЦСКА не трябва да ги загубим. Просто съдбата така отреди“.

„Определено съм по-доловен. Предпочитам да е ЦСКА или Левски, отколкото Лудогорец, защото там ще бъде доста по-трудно. Не че този жребий е лесен, но и ЦСКА, и Левски нямат толкова дълги скамейки като Лудогорец и може да си позволи да играе с резерви, които не с по-слаби от титулярите“.

„Това е нашата държава, това е България, такива са условията. Ние сме длъжни да се пригодим към тях, нямаме друг избор. Ако бяхме в Швейцария, сигурно щеше да има стадиони, които са с отопление, с козирки. Вътре да седят на топло, дамите да си пият кафето. Сега виждате какви хубави момчета седят и мръзнат наравно с вас. Вие сте калени, ама те защо да мръзнат?“, сподели Венци Стефанов след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бaро Вкаров

    5 4 Отговор
    Бат Венци,облечи пак една фанелка с образа на Путин,за да пукат вени българските евро атлантици!🥳🤡👍

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бaро Вкаров":

    Венци отиде в киреча барабар с този на фланелката му...
  • 3 Бaро Вкаров

    1 4 Отговор
    Там не се знае.Аутопсията на кравата ще покаже ,кой крив кой прав.😁🐂😁

    Коментиран от #4

  • 4 ЧичУ88

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бaро Вкаров":

    Аутопсия ще покаже Венци Търбухов дали ще роди ПутяРаша на стадион Овча мисъл !!
  • 5 YUI

    2 1 Отговор
    Как няма да е доволен, ефбет лига, сезам купа ... само такива спонсори заслужавате, толкова ви е акъла, толкова сте доволни.
  • 6 Тоз дебелак

    2 0 Отговор
    Кога ще хваща вечния път?
  • 7 Alex

    1 0 Отговор
    A нЕкой лев така да вкараш в комплекс Славия или само за ядене има??? И много добре знаем че е частна собственост, целия комплекс, заедно с автогарата и парка!!!
  • 8 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    И КВО ТИ ХАРЕСВА?!???!. 200 ЗРИТЕЛИ И ВЧЕРА БЕШЕ ПОЛУ РАЗОРАНА НИВА. ТОВА НА ЗАПАД
    МУ КАЗВАТ FO IU. ТАМ НА КАЛ НЕ ИГРАЯТ.