Last news in Fakti

13 Март, 2022 20:20 1 404 6

Мъри Стоилов: Развиваме се във възходяща линия, целта ни е Европа

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • efbet лига

Имахме шанс да решим срещата с втори гол, но не успяхме

Мъри Стоилов: Развиваме се във възходяща линия, целта ни е Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след загубата с 1:2 в дербито срещу Лудогорец, че е било важно да види нивото на неговия тим срещу лидера в шампионата, като допълни, че съставът се развива във възходяща линия.

"Стана интересен двубой. Искахме да видим дали се развиваме във възходяща линия и единственото негативно нещо бе резултатът. Имахме шанс да решим срещата с втори гол, но не успяхме. Лудогорец е класен отбор, реализираха си две положения и спечелиха", заяви Стоилов след мача".

"Доволен съм донякъде от представянето ни. На този етап от развитието ни играхме на добро ниво, но трябва още да работим. Трябва да подобрим динамиката в играта и агресията в средната зона и в атака".

"Не знам дали изненадахме Лудогорец (със схемата с петима бранители), но първото полувреме имахме и преимущество, и положения. Не мога да се сърдя на играчите, защото само два дни тренирахме тази схема".

Мъри коментира и контузията на капитана Николай Михайлов, който беше принудително заменен през втората част.

„Опитен вратар, не е приятно, когато футболист получава такава контузия. Надявам се бързо да се възстанови. Не мога да кажа каква е ситуацията с него“.

„Всеки мач е различен. Мачът за Купата ще бъде коренно различен. За нас цел е Европа. Поставих по-високи цели пред отбора. Трябва да играем агресивно и за победа във всеки мач“, заяви Стоилов след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар

    6 7 Отговор
    Браво мърко давай все така
  • 2 Новичок

    10 5 Отговор
    И за какво ви е в Европа? Нали ще дойде Тричковски и пак у лево.
  • 3 един от многото

    10 9 Отговор
    Тройчо може само да му мие краката и да пие водата!

    Коментиран от #6

  • 4 Ас казах

    9 7 Отговор
    Ха, ха, то не се знае дали ще има лиценз, а той за Европа тръгнал. Върнете парите на държавата. Тези пари са от наште данаци
  • 5 Синфен

    9 7 Отговор
    С тази ръченица само за аматьорски фолк конкурс ставате , каква Европа .
  • 6 антрашпиц

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    И щооо?Тирето биха Луноходец,пък вий паднахте,къв ти е проблема...