Last news in Fakti

14 Март, 2022 11:43 1 094 0

Пратеници от Япония гледали Лудогорец - Левски заради нападател

  • ред дайъмъндс-
  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • пиерос сотириу

Японците искат да вземат кипъреца от доста време, но не могат да се разберат за цената му с ръководството на шампионите

Пратеници от Япония гледали Лудогорец - Левски заради нападател - 1
Снимка: ludogorets.com

Пратеници на японския клуб Урава Ред Дайъмъндс изгледаха вчера двубоя между Лудогорец и Левски. Целта на тяхното посещение в Разград бе нападателя на „орлите“ Пиерос Сотириу, който се превърна в герой за своя отбор, бележейки победното попадение за 2:1 в 90-ата минута.

Японците искат да вземат кипъреца от доста време, но не могат да се разберат за цената му с ръководството на шампионите. Според информация на „Мач Телеграф“ Лудогорец е отхвърлил две оферти за Сотириу от Урава. Първата е била за 1,2 млн. долара, а втората – за 1,5. Очаква се японците да пуснат ново предложение през лятото за 2 млн. долара, което най-вероятно ще доведе до сделка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА