Last news in Fakti

16 Март, 2022 21:40 3 432 3

Тервел Пулев: Аз също съм здравеняк!

  • тервел пулев-
  • бокс-
  • сергей ковальов

Където и да се бием с брат ми - Чикаго, Лас Вегас, Лос Анджелис - българската подкрепа винаги е на най-високо ниво

Тервел Пулев: Аз също съм здравеняк! - 1
Снимка: БГНЕС

Тервел Пулев се готви да се завърне на професионалния ринг след дълго отсъствие и то за мач срещу голямо име – трикратния световен шампион от Русия Сергей Ковальов, който се бие в по-долната категория лека тежка. Нещата са задвижени и са в напреднал стадий, мачът ще е от 10 рунда и се предвижда да е главната атракция в галавечер на 14 май в Ингълууд, Калифорния.

Организира се от компанията „Трилър“, която движи и битките срещу ММА състезатели в Triad Combat на брат му Кубрат Пулев. Днес двамата участваха на официалната пресконференция.

“Ще бъде много труден мач, защото Ковальов е боксьор от световна класа, но аз вярвам в себе си. Аз също съм здравеняк. Не съм си представял как ще протече двубоя, но винаги визуализирам победа. Където и да се бием с брат ми - Чикаго, Лас Вегас, Лос Анджелис - българската подкрепа винаги е на най-високо ниво. Ще бъде голямо шоу и не го пропускайте”, заяви Тервел.

Съперникът му Ковальов изрази своя ентусиазъм, че се изкачва в по-горната полутежка категория, след като последно се би за световната титла в лека-тежка срещу Саул Алварес - Канело.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    6 2 Отговор
    Много по-обран в изказванията си от Кубрат за което му се радвам много.Дори да не постигне неговите успехи самите му изказвания те карат да го уважаваш.Не ,че не се радвам и на Кубрат ,но той много приказка преди мача.Реално е загубил само два мача ,но така се изказване преди и след тях ,че стана по-скоро смешно от колкото успешно.
  • 2 Asdfg

    10 1 Отговор
    Палячо! И брат му и този са абсолютни СЕЛЯНДУРИ!
  • 3 валди

    2 0 Отговор
    акъл не им трябва важно че се трепат. ,но пък взимат кешовина.