Last news in Fakti

17 Март, 2022 20:45 790 0

1000 мача начело: Атлетико поздрави президента си за невероятното постижение

  • атлетико мадрид-
  • енрике карезо торес

Енрике Карезо Торес е начело на испанския гранд от 2003 г. насам

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Карезо Торес официално отпразнува своя мач №1000 начело на испанския гранд, като за целта бе награден със специален плакет и тениска с автографите на целия първи отбор, научихме от клубния уебсайт.

Бизнесменът е 29-ият президент в историята на отбора и без никакво съмнение той е най-успешният от всички своите предшественици.

Той печели поста през 2003 г., а след това взема съдбоносното решение за строежа на нов стадион и назначаването на Диего Симеоне за старши-треньор. В резултат „дюшекчиите“ се сдобиват с едно от най-модерните съоръжения в света на футбола, а с новия наставник връща на два пъти шампионската титла в клуба.

Въпросният мач №1000 бе знаменитата победа над Манчестър Юнайтед в 1/8-финалите на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА