Last news in Fakti

20 Март, 2022 16:45 1 190 0

Тимът на Патрик Виейра унизи този на Франк Лампард за Купата

  • патрик виейра-
  • евертън-
  • фа къп-
  • кристъл палас

„Орлите“ прегазиха „карамелите“ с доминантната си игра на своя „Селхърст Парк“

Тимът на Патрик Виейра унизи този на Франк Лампард за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Кристъл Палас унизи Евертън с внушителното 4:0 на 1/4-финалите за ФА Къп, за да последва Челси към финалната четворка в турнира.

Марк Геси, Жан-Филип Матета, Вилфред Заха и Уил Хюз вкараха трите попадения във вратата на „карамелите“, като особено впечатление направи това на Заха, защото вятърът и параболата на топката след удара на Майкъл Олаиз изненадаха почти всички терена, трибуните и пред екраните. Кълбото удари гредата и попадна в краката на крилото, а той не се посвени, за да направи резултата 3:0 в онзи момент.

Патрик Виейра направи сериозна крачка към номинацията си за треньор на сезона в Англия, защото превърна „орлите“ в преобразен отбор, който е способен на подобни страхотни изяви.

Франк Лампард обаче е изправен пред ново уволнение, ако нещо драматично не се подобри за неговия тим в близките седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА