Last news in Fakti

22 Март, 2022 18:00 1 188 6

Джокович е добре дошъл в Монте Карло и без ваксина

  • новак джокович-
  • ваксина-
  • covid-19-
  • монте карло

Сърбинът ще бъде част от следващия „Мастърс“ турнир на ATP

Джокович е добре дошъл в Монте Карло и без ваксина - 1
Снимка: БГНЕС

Организаторите на следващия „Мастърс“ турнир в Монте Карло обявиха, че Новак Джокович ще бъде поканен за участие, независимо от ваксинационния му статус срещу COVID-19, научихме от Eurosport.

Световният №1 ще може да участва на едно от най-важните състезания от сезона на клей, което ще се проведе между 9-17 април.

Възможността се отвори, след като френското правителство обяви преди седмица, че премахва задължението за ваксина за своите гости.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    11 0 Отговор
    Мръсните ГЛОБАЛИСТИ копаят в мътно време за да ИНЖЕКТИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ХОРАТА!!!Лаутербах също обвини неваксинираните германци за големия брой случаи на COVID-19 в страната, като каза: „Неваксинираните в момента са отговорни за това, че не стигаме доникъде“.

    Здравният министър отбеляза, че лицата, които все още не са инжектирани с инжекцията COVID-19, „държат страната като заложник“. Докато Германия има 75 процента ваксиниране, данните показват, че ваксините не предотвратяват предаването и само увеличават шансовете за хоспитализация.ТОВА В ГЕРМАНИЯ!
  • 2 Azzzzzz

    1 7 Отговор
    Против ковид ваксините съм, но още по-против съм избирателната дискриминация. Каквото за нас, такова трябва да е и за него. Може сервитьорчицата да я принудят за 800 лв на месец да се ваксинира, а тоя е много специалиен или...

    Коментиран от #4

  • 3 Сб Ем Ен

    7 1 Отговор
    Така я! А нещо за украйна и фащ дето ни пуснаха вируса добре дошли ли са?
  • 4 Си Ем Ен

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Azzzzzz":

    Сервитьорчицата да иде да шие обувки и роклички. Като не иска ваксина, а иска деца.
  • 5 Даниел Любомиров

    1 2 Отговор
    Джокович отново ще се провали.
  • 6 някой

    2 0 Отговор
    Автора , извинете следващия мастърс не е ли в Маями ? :)