Last news in Fakti

23 Март, 2022 13:03 8 259 2

Красавица, направила си сефтето на мач на Гришо, се навърта около Джокович

  • милица павлович-
  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • сексапил-
  • секси-
  • григор димитров

30-годишната изпълнителка отдавна дебне Ноле в новия елитен квартал на сръбската столица, където му е съседка

Красавица, направила си сефтето на мач на Гришо, се навърта около Джокович - 1
Снимка: Instagram

Атрактивната сръбска певица Милица Павлович изпълни голямата си мечта да се запознае с Новак Джокович. Нещо повече - тя вече минава за негова приятелка.

Двамата бяха издебнати да обядват заедно в Белград. При това не един път. 30-годишната изпълнителка отдавна дебне Ноле в новия елитен квартал на сръбската столица, където му е съседка.

"Преди време се засякоха в ресторанта на певеца Саша Ковачевич и се запознаха. И това не беше единствената им среща. Оттогава се виждат няколко пъти на по питие, а един път и на обяд", разкрива неназован източник пред „Курир“.

Наскоро певицата сама разказа за свой кошмар, свързан именно с Джокович. "Хора, вярвате или не, но сънувах как отивам при Новак да му искам автограф. Той ми отказа и избяга от мен“, каза певицата, която също така е модел и актриса.

След това признание Джокович започна да я следва в "Инстаграм" и не след дълго се стигна до запознанството им.

Милица, която в Сърбия всички наричат Секси сеньорита заради едноименния ѝ хит, е голям негов фен и с интерес проследява мачовете му.

Певицата за първи път гледа тенис на живо по време на станалия скандален турнир „Адрия тур“, организиран именно от Джокович през юни 2020 г. Тя направи сефтето в мача на Григор Димитров срещу Душан Лайович. Малко по-късно, попитана за българина, пищната брюнетка каза шеговито: „Чух, че той е заразен (б.р. - с коронавирус), така че от евентуалната ни среща и любов няма да се получи нищо. А и той преди беше с Никол Шерцингер, нали? Не искам да я ядосвам, харесвам я".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Божилов

    7 1 Отговор
    Аз на 16 направих сефтето по ръкоделие с Мартина Хигинс
  • 2 Кози

    8 2 Отговор
    Много ясно че ще бяга като те види каква си златотърсачка