Last news in Fakti

24 Март, 2022 20:45 3 552 7

ЦСКА назначи Филип Филипов за градинар, напук на БФС

  • цска-
  • филип филипов-
  • бфс

„Армейците“ обявиха официално, че така смятат да заобиколят наказанието

ЦСКА назначи Филип Филипов за градинар, напук на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Филип Филипов е назначен в ЦСКА на длъжността градинар, обявиха от клуба, като така официално потвърдиха, че няма да се съобразят с наказанието, което БФС наложи на изпълнителния директор.

Филип Филипов ще продължи да върши своята сегашна работа с официалната длъжност градинар на Борисовата градина! Там нито г-н Оставка, нито Хегемон Х ще имат власт да го махнат. Но ако все пак в неприкритата си злоба успеят, ще му намерим друга длъжност“, написаха от „Армията“ в социалните мрежи.

Клубът междувременно потвърди, че ще плати 15-те хил. лв. глоба, които наложиха от Изпълкома за участието в конгреса на Димитър Бербатов на 18 март.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чики-Рики

    35 4 Отговор
    Тоя , Перуката,, е като ,,Баце,, ! Темерут, колкото си искаш!И докато не им се видят частите над раменете им на няколко метра от тялото, няма оправия!
  • 2 Да се организираме

    23 4 Отговор
    и да ги изметм от Бояна тези Мишо и.
  • 3 Припоци

    7 23 Отговор
    Е защо ще плащат нали уж Михайлов не е президент? Нали си избраха свой президент заедно с още 75 селски отбори от Долно наунево??? Май се скриха като мишки и подвиха опашка, припоци-мишоци. Другите ги изхвърлиха а те тарикати плащат и си църкат и в д... о си бъркат.
  • 4 К г да Згасиш Ню

    6 14 Отговор
    Нивга женчо няма да е президент на бфс. Ама виж на цска може и трябва.

    Коментиран от #5

  • 5 Не го искат

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "К г да Згасиш Ню":

    Те не го искат. Никой не обича предателите. Дори и за спортен директор не го искат, щото е мързел. Става само да му дърпат конците и за поръчки.
  • 6 Тия верно

    2 11 Отговор
    Ще ги закрият.
  • 7 Гуцмара

    3 8 Отговор
    Е, какъв да го назначи- животновъд е несериозно. Там от 2016 та няма жиуотни...