Last news in Fakti

25 Март, 2022 06:41 2 421 29

Бербатов: Време е компетентните органи да се намесят срещу беззаконието!

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Бившият нападател на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед излезе с публикация в страницата "Р-Еволюцията е тук".

Бербатов: Време е компетентните органи да се намесят срещу беззаконието! - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов коментира изнесената по-рано днес информация от Министерството на спорта. Бившият нападател на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед излезе с публикация в страницата "Р-Еволюцията е тук".

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Клубове фантоми са допуснати от БФС да гласуват на конгреса на 12 октомври! Доказано при проверка от Министерството на спорта!

Председател на УС признава във видео, че клубът му не извършва никаква дейност в периода 2019 - 2022 г. Че не е упълномощявял никого за делегат за конгреса на 12 октомври 2021 г. Че няма да упълномощи и за предстоящ конгрес, тъй като клубът не развива дейност!

БФС предоставя на министерството на спорта заверени документи, според които детски отбор на този футболен клуб не само е взел участие в турнири, но е и победител в един от тях. Освен всичко този клуб е участвал в конгреса на 12 октомври 2021 г. и е гласувал!

Този клуб продължава да бъде член на БФС и в момента (както и другите по проверката на министерството), а в същото време така нареченото ръководство на БФС се саморазправя, лишава от членството и вади от първенствата с напълно неоснователни обвинения над 100 клуба!

Време е компетентните органи да се намесят срещу беззаконието!".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 6 Отговор
    съсипахте дори аматьорския ФУТБОЛ 104 отбора бяха изхвърлени от БФС а БОБИ МИХАЙЛОВ пияницата които ни излага на всякъде ще досъсипе ФУТБОЛЪТ

    Коментиран от #28

  • 2 Да бе

    36 1 Отговор
    Тук отдавна няма компетентни органи. Държавате е ОПГ.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 4 Отговор
    много ХОРА останаха без препитание до кога перушан ще дерибейства

    Коментиран от #6

  • 4 Ох го ох г

    12 24 Отговор
    Тоз шемет няма ли кой да го освидетелсва.
  • 5 Тарикат

    15 24 Отговор
    Тоест да се намесят срещу група платени селски отборчета които спретнаха преврат и искат да управляват големите отбори. И срещу главатарят им селският тарикат Барбарон. На ход е съдът. Руди мафиота същи е за съда за кражба в особенно големи размери от държавата.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Търновец

    19 7 Отговор
    Над Б. Михайлов има властови чадър – неговото БФС е мафия.
  • 8 Спец прокуратура

    8 20 Отговор
    Руди-Бербатов-Градев-Величков са едно ОПГ което граби държавата с пълна сила. Къде е прокуратурата да се задейства?
  • 9 Тук нов зеленски се оформя,

    14 11 Отговор
    с хленчене не става. Не се занимавам с футбол, но какво общо имат държавните институции с подобни структури, ритнитопковците да се оправят сами. А и с какви очи това момче иска да ръководи българският футбол, след като отказа да играе в националният ни отбор, който се спонсорира от държавата, а сега иска държавата да му помага. С какво той помогна на България, когато тя имаше нужда от него? Големи футболисти се правят, а не признават България за своя родина, Стоичков е същият, забравиха от къде са тръгнали и бързо навириха носове.

    Коментиран от #13, #14, #18

  • 10 5577

    8 2 Отговор
    Шахмата ни отдавна е на същото дередже. За подобни явления в нормална държава министъра си подава оставка. Всички конгреси и събирания се одобряват и стават със знанието на държавата. После тази федерация представлява държавата. Пък държавника го няма. Той гледа сеира. Но не е виновен тоя дето ял баницата. На практика всичко е законно, но министъра го няма. Той допуска тия безобразия. Това се казва политика. В нея няма място за случайно попаднали. Мутри тъпи Бойко на времето ги строяваше в 2редици. Михайлов като видя че палачинката се обръща и вече не е сърдит.
  • 11 ХПХ

    5 9 Отговор
    Ти си беззаконието.
  • 12 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    12 7 Отговор
    Перуката е като Тулупа - никога и нищо не признава...
  • 13 Хулиганчо

    11 13 Отговор

    До коментар #9 от "Тук нов зеленски се оформя,":

    Това момче е голмайстор номер 1 за националният отбор. Отказа се именно заради кашата в българският футбол и бездарниците които бяха лансирана в националният. Като не се интересуваш от футбол, не се изказват неподготвен.

    Коментиран от #16, #17

  • 14 КЪШ

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "Тук нов зеленски се оформя,":

    Я кажи за "Ергенът" какво мислиш, че във футбола си босичък 😉
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Предател

    9 12 Отговор

    До коментар #13 от "Хулиганчо":

    На това момче още му мирише устата на мляко няма как един футболист да определя кой ще е президент на БФС. Все едно чистачката на тоалетните в централата на Тесла да казва че не харесва Мъск и затова няма да чисти тоалетните. Това е оправдание за наивници. Видя че няма пари в нациобала и силни млади момчета и предпочете да се пази за Манчестер Юн. Той си е един егоист и предател. Веднъж не се изказа за БГ футболът само за Ман Юн говори. Сега от ГЕРБ го инсталираха и много важен стана.
  • 17 РЕАЛИСТ

    8 6 Отговор

    До коментар #13 от "Хулиганчо":

    Това момче се отказа от националния отбор точно, които му предложиха договор в Англия и видиш ли по случайност бяхме в една квалификационна група тъкмо с Англия. Да вземе да си намери някаква работа, а не да обикаля като цветарка отборите и да иска да е шеф. За треньор ме става и той си го знае. Нали искаше някакви лицензи пък се спря. Може поне деца да учи на футбол.
  • 18 Стоичков каза,че

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "Тук нов зеленски се оформя,":

    България нищо не му едсла.Негова си работа.Но поне даде нещо на България.Този какво даде?Освен,че иска да става началник,заради егото си и нарцисизмът си.А и реално от 2015 година е без един лев доход.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ламшал

    5 7 Отговор
    Ей охлюв, стига си ревал. Не може да си правиш каквото си искаш о после да се оплакваш. Мизерник
  • 21 Бях 50/50

    6 4 Отговор
    ..., но след грозната клоунада , която гръмко нарече конгрес , опулен от алчност и в пълен разрез със закона знам че е прав само за едно , време е Фифа и Уефа да се намесят и да ни закрият !
  • 22 Перо

    2 8 Отговор
    Беззаконието го прави Бербатов! Верно е,че и Б.Михайлов бе “избран” и наложен от джендърите,но Бербатов е уникален случай. Селтика открито е подкрепян от джендърите за пълно зануляване на българския футбол! Със селска упоритост копа за поста,но няма да го огрее! Вече за беззаконието са санкционирани някои виновни клубове и лица!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 бербатов

    3 3 Отговор
    за нищо не става. Мързелив като футболист със самочувствие до небето. Сега е същия. Защо си мисли, че хората искат точно такъв койчо да смени Михайлов? Знаем го как напусна национала.
  • 25 Емо

    3 2 Отговор
    Бербо, мачкай корумпетата пияндета!
  • 26 Бамбука

    1 1 Отговор
    С играта си, Бербатов накара много хора да се гордеят, че има такъв талантлив българин в най-престижното футболно първенство. Днес доказва, че времето за промяна е настъпило. Успех !

    Коментиран от #27, #29

  • 27 Предател

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Бамбука":

    С играта си накара много хора да му се присмиват и да му казват да се разкара от национала, щото е срам за България. Накрая предаде Бтлгария за пари. Една дума не каза за БГ футболът само Ман Юн му беше в устата. Сега ДПС и Инджов му осигуриха няколко селски отбора и се самопровъзгласи за цар. Пази боже татуиран егоцентричен мързел и предател да прогледа.
  • 28 СДФ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Цялото БФС да се маха доброволно, а не да се натиска да стои още! Защото за 18 години направи футбола в България пълна подигравка. Дори Северна Македония, Босна и Исландия се класираха на голямо първенство през това време. Вече сме на нивото на Андора и Фавьорски острови. В БФС мислят само за личните си интереси, а не за футбола в България.
  • 29 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Бамбука":

    Бербатов доказа , че е едно ФЪРЧИЛО без гемове.