Last news in Fakti

28 Март, 2022 08:31 3 998 3

Румен Чандъров за футболисти на Левски: Момчета без глави

  • румен чандъров-
  • левски-
  • септември софия-
  • футбол-
  • здравко димитров-
  • станимир стоилов-
  • димитър костадинов

Става въпрос за много талантливи момчета, но ще станат символ на провал

Румен Чандъров за футболисти на Левски: Момчета без глави - 1
Снимка:

Собственикът на Септември София Румен Чандъров коментира пред “Мач Телеграф” решението на Мъри Стоилов да отстрани от Левски Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Двамата бяха привлечени на "Герена" именно от втородивизионния тим. Треньорът на "сините" заяви, че те ще тренират с юношите, докато не си изчистят главите от лични неща

“Какво да ви кажа? Трудно е. Не знам, не съм говорил с хората от Левски, но явно проблемите им са се задълбочили. Смятам, че “сините” са в правото си да действат по този начин.

Много неща съм направил за тях. Това е вярно. Не знам дали бих ги върнал. Трудно ми е да коментирам тези неща в момента. Става въпрос за много талантливи момчета, но ще станат символ на провал. И Здравко има качества, Митко - също. Мисля, че всеки, който ги е гледал, е убеден в това”, каза Чандъров.

“Момчета без глави. Това е. Доста неща се говорят за проблемите им. Някои от тях не отговарят на истината. Просто младите трябва да мислят само за футбол”, завърши Чандъров.

Здравко Димитров дойде на “Герена” още при Петър Хубчев, а Димитър Костадинов се появи там след завръщането на Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    3 0 Отговор
    Синоптик: Пролетта явно наистина е пукнала, щом още не е дошла!
  • 2 Пределно

    1 0 Отговор
    Ясно е какво им е на младите "без глави" - с нещичко си махат главите периодично. Спрете! Наистина ще се затриете. Отборите да им помагат, а не да гледат само интереса си. Ако не сработи, тогава друм.
  • 3 Габриела

    1 1 Отговор
    Левски гледа само неговите си интереси все а да помогнат на хората когааа бе идиоти