Last news in Fakti

28 Март, 2022 10:10 1 265 0

Уейн Рууни: Надявам се, че най-накрая Рашфорд ще извади главата си от задника

  • маркъс рашфорд-
  • манчестър юнайтед-
  • уейн рууни-
  • футбол

Да постигнеш такъв рекорд и да бъдеш най-големия голмайстор в историята на Юнайтед е нещо огромно

Уейн Рууни: Надявам се, че най-накрая Рашфорд ще извади главата си от задника - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни, направи брутално изказване по адрес на нападателя на „червените дяволи” Маркъс Рашфорд. Рууни, който в момента е мениджър на Дарби Каунти, призова бившия си съотборник на „Олд Трафорд” да остане в клуба и да се превърне в голмайстор номер 1 в историята на Юнайтед.

В момента този рекорд се държи именно от Рууни, който има 253 гола с фленелката на манчестърския гранд.

24-годишният Рашфорд пък има на сметката си 93 попадения в 297 мача до този момент за Юнайтед.

„Да постигнеш такъв рекорд и да бъдеш най-големия голмайстор в историята на Юнайтед е нещо огромно. Надявам се, че най-накрая Маркъс Рашфорд ще извади главата си от задника и ще счупи този рекорд. Той е манчестърско момче”, сподели Рууни.

В последно време Рашфорд определено не се наслаждава на добри дни в Манчестър. Нападателят дори изгуби титулярното си място в състава под ръководството на Ралф Рангник и записа едва три мача в първенството като титуляр от началото на годината. От началото на сезона той има едва пет попадения във всички състезания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА