Last news in Fakti

28 Март, 2022 09:36 643 1

Лудогорец се подсилва с нов бразилски футболист

  • лудогорец-
  • футбол-
  • трансфер-
  • майлтон

Разградчани са в напреднали преговори за десния бек Майлтон

Лудогорец се подсилва с нов бразилски футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е на път да се подсили с нов бразилски футболист. Разградчани са в напреднали преговори за десния бек Майлтон, пишат медиите в страната. 23-годишният защитник за последно е носил екипа на украинския Металист Харков. Там е бил под наем от гранда Атлетико Минейро, с който има договор до юни 2023-а.

След избухването на военните действия в Украйна е напуснал Металист, а "орлите" може да се възползват от опцията да взимат такъв играч. В момента текат заключителни разговори между Атлетик Минейро и Лудогорец. 23-годишният Майлтон може да играе и като вътрешен халф. Юноша е на Палмейрас. През зимата Лудогорец вече привлече двама бразилци – Рик Джонатан и Тиаго.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 0 Отговор
    И чакайте да имаме национален отбор. Пак ще пиша най големите виновници за сегашното състояние на футбола са виновни Домусчиев и собственика на цска ТИРЕ София 2016.