Last news in Fakti

30 Март, 2022 14:49 2 454 7

Медиите на Острова определиха Десподов като "Роналдо за 60 секунди"

  • кирил десподов-
  • национален отбор-
  • хърватска-
  • футбол

С изгонването на нападателя на Лудогорец численото преимущество на България беше заличено и в крайна сметка Хърватия стигна до обрат за 2:1

Медиите на Острова определиха Десподов като "Роналдо за 60 секунди" - 1
Снимка:

Британското издание The Sun обърна специално внимание на Кирил Десподов и неговата реакция по време на вчерашната контрола срещу Хърватия. Повод за това станаха действията на българския нападател след попаденито му във вратата на Ивица Ивушич.

Той се разписа в 69-ата минута, след което свали фланелката си, а това му донесе втори жълт картон и Десподов трябваше да напусне терена. Изданието определи родния национал като "Роналдо за 60 секунди", заради начина, по който той изрази радостта си.

"Защо Десподов беше толкова развълнуван, е голяма мистерия", пишат на Острова.

С изгонването на нападателя на Лудогорец численото преимущество на България беше заличено и в крайна сметка Хърватия стигна до обрат за 2:1.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    30 0 Отговор
    Според мен след тоя картон трябва да го определят като най глупавия футболист на света
  • 2 Островът потъва..

    9 3 Отговор
    Ако се хване за Путиновия,може и да изплува за малко..
  • 3 Професионалист

    6 0 Отговор
    По-просто футболист ме от този няма.Са не е сънувал,че играе финал за световната купа без зрители ...Жалко, смешно и плачевно.Няма дисциплина в националния отбор. Оставка за за хората без успехи и стратегия от БФС-перукан и Лечков, също и за Ясен,на който нищо не е ясно.
  • 4 Кмета

    6 0 Отговор
    Изводът е ясен: след поредната издънка и подигравка с българските фенове е нужно ръководителите на българския футбол и ст. треньора Я.Петров незабавно да напуснат БФС. За 16г.само провали и още искат да крадат,некадърни и корумпирани лекета.
  • 5 Муун

    3 1 Отговор
    Тоя е ясно че е тъп, но защо от БФС като виждат, че не се получава класирането в една квалификация за голям форум, като видят, че и за втора квалификация не се получава, трета, четвърта пета, шеста... и така минават 3,4, 5, 10,12, 15 години ...не се ли замислят, че рибата се вмирисва от към главата и че те не стават за тази работа?

    За последно се класирахме 2004 година, а те управляват от 2005-та! Напълно провалено БФС. Предизвестен шампионат, трагичен Национален отбор, конфликт на интереси с букмейкъри, с хотели, с тв права...

    Коментиран от #7

  • 6 Роналдо за

    3 0 Отговор
    60 секунди и бай Ганьо цял живот...
  • 7 Успехите на

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Муун":

    родния футбол не се дължаха на БФС, а на следние факти: по соц време спорта и в частност футболът беше държавна политика и спортистите ни се подготвяха по най-високите стандарти, така след 1989 година имахме едно отлично подготвено поколение което имаше възможност да бъде забелязано от големите клубове, да се доразвие и да постигне успехи. От тогава отгледахме едни татуирани недоразумения които в най-добрия случай играят в казахстан и единствено могат да победят гибралтар и то в контрола...