Last news in Fakti

30 Март, 2022 15:03 793 1

В Италия: Киелини приключва с националния отбор

  • италия-
  • джорджо киелини-
  • джанлуиджи донарума-
  • футбол

Четвъртък бе тъжна страница в кариерите ни, това ще остави завинаги празнина у нас

В Италия: Киелини приключва с националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния футболен отбор на Италия Джорджо Киелини изигра своя мач под номер 116 за Скуадра адзура в контролата с Турция и това почти сигурно ще се окаже последният му за тима. Той бе сменен през второто полувреме на контролата, като целуна капитанската лента и след това я връчи на вратаря Джанлуиджи Донарума. В Италия приеха това като жест на сбогуване.

"Очаквахме да изиграем друг мач, не можем да го отречем. Но футболът е това. Четвъртък бе тъжна страница в кариерите ни, това ще остави завинаги празнина у нас. Но в спорта, както и в живота, трябва имаш силата да се изправиш. Винаги. И тези момчета могат да напишат още важни страници в историята на италианския футбол и да ни накарат да изживеем още емоционални моменти като този от миналото лято. Форца адзури!", написа защитникът на Ювентус на профила си в Инстаграм, с което намекна, че няма да играе повече за националния тим на страната си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател на факти

    0 1 Отговор
    Великан