Last news in Fakti

30 Март, 2022 12:10 1 292 3

Акрапович: Хората, управляващи ЦСКА, не оцениха това, което направих

  • бруно акрапович-
  • цска-
  • футбол

Няма обаче да кажа нищо повече по темата, защото тимът си има треньор, с който много добре знаете, че съм приятел

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че вече съжалява, че води тима през сезон 2020/21. Той даде интервю пред reprezentacija.ba. В него специалистът, който в момента е начело на македонския Шкендия Тетово, разкри че е можел да поеме националния отбор на Босна и Херцеговина, преди на селекционерския пост да бъде назначен Ивайло Петев.

„Точно тогава обаче ЦСКА ми се обади. Трябваше добре да претегля нещата и да реша дали да им приема офертата, или да поема риск с Босна и Херцеговина. Имах разговори с ръководството на националния тим, но… Преди дни излезе статистика, която показва, че съм треньорът, спечелил най-много точки в ЦСКА за последните няколко години. Наред с това в този период клубът продаде играчи за добри пари. Хората, които управляват ЦСКА, обаче не оцениха това, което направих. Стигна се и до раздялата ни. В крайна сметка, от днешна гледна точка, мога да кажа, че съжалявам, че не поех националния отбор на Босна и Херцеговина. Ще бъде огромна чест да водя страната си, вече съм и помъдрял. Няма обаче да кажа нищо повече по темата, защото тимът си има треньор, с който много добре знаете, че съм приятел. Говорих с Петев, преди да бъде избран. Тогава го предупредих, че няма да му е лесно и трябва да се подготви добре психически, защото всеки знае какви са нашите нрави. Дори и да бе класирал националния отбор на световното, пак срещу него щеше да има критики“, каза Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    1 2 Отговор
    Щастливите моменти с Бруно и чичовото бяха повече за разлика от момента.
  • 2 Анималс

    1 1 Отговор
    Просто никой не харесва предателите, Бруно. Всичко е свършило. Сега на чело е Стойчо Младенов, легенда както на автентичното ЦСКА, така и на Литекс
  • 3 ДА СЕ ВЪРНЕ В ЦСКА

    1 1 Отговор
    ПРОБЛЕМА НА БРУНО Е, ЧЕ ИГРАЕ БЕЗ КРИЛА, А САМО С БЕКОВЕ И ТРИМА В ОТБРАНА. ДА, ТАКА ОТБОРА Е ЕФЕКТИВЕН, НО НЕ Е ПРИЯТЕН ЗА ГЛЕДАНЕ.
    СЕГА Е СЪЩОТО , ОБАЧЕ!
    СХЕМАТА НА ИГРА НА АКРАПОВИЧ Е ОТЛИЧНА ЗА ЦСКА ЗА В ЕВРОТУРНИРИТЕ.