Last news in Fakti

31 Март, 2022 15:34 2 917 6

Сашо Станков: Емил Костадинов ми дължи 300 хил. евро и се прави на приятно разсеян вече 11 години!

  • александър станков-
  • георги градев-
  • емил костадинов-
  • бфс-
  • футбол

От своя страна пък Костадинов заяви, че ще заведе дело срещу него

Сашо Станков: Емил Костадинов ми дължи 300 хил. евро и се прави на приятно разсеян вече 11 години! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив Александър Станков излезе с пост във Фейсбук във връзка с Емил Костадинов. В него той посочва, че героят от "Парк де Пренс" му дължи 300 000 евро, а борчът датирал от 11 години. От своя страна пък Костадинов заяви, че ще заведе дело срещу него. Интересното в случая е, че едно време двамата бяха големи приятели.

Ето какво написа Александър Станков:

"Пълна и точна истина. Заставам с името си зад всичко написано от г-н Градев. Само аз мога, без да се притеснявам, да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми. Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела.

А за една "малка" и "незначителна " сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му - също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още.

Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си.

Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост, да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек!"

Сашо Станков: Емил Костадинов ми дължи 300 хил. евро и се прави на приятно разсеян вече 11 години!

Отговорът на Костадинов не закъсня.

"Глупости не ми се коментират. Нещо е в грешка този господин. И друг път съм чувал подобни глупости - нали преди няколко седмици си бях купувал поршета, джипове. Още днес ще му заведа дело и ще търся правата си по съдебен път", заяви Емил Костадинов пред Спортал.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Градев

    1 22 Отговор
    Отново Георги Градев😊. Този човек е толкова жалък незнам как са си паснали с Бербатов? Или знам лика прилика са си нагли и самовлюбени.
  • 3 ЧОЧО

    9 15 Отговор
    Някой ще ми каже ли как се спестяват 300хиляди евро и се дават заем.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Тъй си е

    15 10 Отговор

    До коментар #3 от "ЧОЧО":

    И аз се чудя ,как и какъв акъл хора работещи на заплата 1000 - 1500 лв превеждат пари към клуб в който разглезени ритнитопковци , слаби при това ,получават 10 000 ,минимум и карат джипове.
  • 5 Треньор е на клубове в чужбина

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЧОЧО":

    Предимно...
  • 6 Ккккк

    3 11 Отговор
    Какво си изстрадал и работил, сподели, че из страдам, но нямам този стандарт на жимот.