Last news in Fakti

31 Март, 2022 17:20 1 469 6

Таланти на ЦСКА вилнеят след мач в Пловдив, скачат на бой на реферите

  • цска-
  • футбол-
  • дюш цска-
  • ботев пловдив-
  • елитна група до 15 години-
  • съдия-
  • рефер-
  • делегат

Най-активен в мелето бил Никола Николов, който залял с вода длъжностните лица, а дори се опитал и да ги удари

Таланти на ЦСКА вилнеят след мач в Пловдив, скачат на бой на реферите - 1
Снимка: cska.bg

Сериозен екшън се разиграл след мача между Ботев Пд и ЦСКА от 20-ия кръг на Елитната юношеска група до 15 години. "Червените" загубиха с 0:1 и хвърлиха вината на рефера Денислав Сталев, който е син на бившия шеф на Съдийската комисия Йордан Сталев, и на делегата Тони Пандарски.

Най-активен в мелето бил Никола Николов, който залял с вода длъжностните лица, а дори се опитал и да ги удари. Заради хулиганското си поведение отнесе 6 мача наказание. Още двама негови съотборници, участвали в инцидента, бяха санкционирани от Дисциплинарната комисия.

Наказание отнесе и помощник-треньорът на ЦСКА Мартин Стоянов, който няма да изпълнява функциите си в следващите 3 мача и и глоба в размер на 375 лева.

Ето и наказанията, наложени от Дисциплинарната комисия на БФС:

- По доклад за обида на длъжностни лица, на основание чл. 22, ал. 2, б. К, предложение 5 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Никола Николов – състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със спиране на състезателни права за 2 срещи.

- По доклад за заливане с течност на длъжностни лица и опит за удар, на основание чл. 23, ал. 2, б. Е във връзка с чл. 6, ал. 7 и 8 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Никола Николов – състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със спиране на състезателни права за 4 срещи.

- По доклад за обида на длъжностни лица, на основание чл. 22, ал. 2, б. К, предложение 5 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Тарек Жензарли – състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със спиране на състезателни права за 2 срещи.

- По доклад за обида на длъжностни лица, на основание чл. 22, ал. 2, б. К, предложение 5 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Георги Попов – състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със спиране на състезателни права за 2 срещи.

- По доклад за обида на длъжностни лица, на основание чл. 34, ал. 1, т. 6, т. 9, предложение 3 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Мартин Стоянов – пом. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със забрана за изпълняване на функции за 3 срещи и глоба в размер на 375 лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    8 10 Отговор
    Помашки манталитет и зоб от Кюстендилеца.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Един Човек

    3 7 Отговор
    ФК Люляк Панчарево …….ааааа пардон , Ловеч
  • 4 mad forest

    4 5 Отговор
    Да има някой изненадан?
  • 5 ТВУ

    4 8 Отговор
    Пуснете си Спортал и гледайте протеста пред БФС. Докарали 300 човека с автобуси от които половинара деца, чупят, гиворят глупости това ли са нашите деца? Бербатов е престъпник защото кара децата ни да бъдат пресртоници, потресен съм. Никога не съм предполагал че Бербатов може да използва деца, и да ги склобява към престъпления.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.