2 Април, 2022 22:01 1 586 2

ЦСКА победи Берое и съкрати разликата с Лудогорец на шест точки (ВИДЕО)

  • цска-
  • берое-
  • футбол-
  • efbet лига

Армейците прекъснаха негативната си серия в шампионата

ЦСКА победи Берое и съкрати разликата с Лудогорец на шест точки (ВИДЕО) - 1

ЦСКА победи с минималното 1:0 гостуващия Берое и съкрати разликата с шампиона Лудогорец на шест точки. Разградчани имат обаче и мач пасив. Единственото попадение за "червените" отбеляза Жорди Кайседо в 53-ата минута.

Малко след като измина час игра на стадион „Българска армия“, наставникът на 31-кратните шампиони – Стойчо Младенов, бе изгонен за реплики към главния съдия Ивайло Стоянов. Десетина минути преди края на срещата Карло Мухар си изкара директен червен картон за много грубо влизане в краката на Давиде Мариани.

С победата ЦСКА приключи негативната си серия от три шампионатни мача без победа и без отбелязан гол.

В седмата минута дойде първата добра комбинация от страна на домакините. Йомов центрира марково към Кайседо, но еквадорецът не улучи пазената от Ганев врата. Лебон отговори с удар след около 2 минути, но не затрудни особено Бусато. В 20-ата минута дойде и пръвото сериозно положение за тима от Борисовата градина. Йоан Баи получи добра топка от Йомов отдясно, залъга противник и стреля с ляв крак, но Ганев се намеси.

Точно след изминаването на половин час игра Жеферсон извърши фал на дъгата на наказателното поле, но от последвалия пряк свободен удар Симеон Мечев не успя да се възползва, стреляйки в стената. В заключителните минути на първата част Баи центрира добре към Кайседо, но еквадорецът за втори път с глава не намери вратата на Ганев.

В последната минута на първата част Мечев стреля от дъгата след хубав пробив на Лебон отляво и лошо избита топка от защитата на ЦСКА. Бусато обаче внимаваше.

Осем минути след началото на втората част Иван Турицов се включи дълбоко в половината на старозагорци и намери на добра позиция Кайседо. Еквадорецът от упор не даде шанс на Генадий Ганев за 1:0.

В 60-ата минута след фал на Йомов, последва и реплика на крилото, която ме донесе официално предупреждение. Броени секунди по-късно и наставникът на тима от Борисовата градина - Стойчо Младенов, си позволи да отправи реплики към главния съдия, заради което бе изгонен.

Само няколко минути след изгонването на наставника Кайседо се озова очи в очи срещу Ганев и реализира, но голът бе отменен заради засада на южноамериканеца.

В 81-ата минута Карло Мухар си изкара директен червен картон за много грубо и закъсняло влизане в краката на Давиде Мариани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре

    1 0 Отговор
    ЦСКА тръгна с победа при новото ръководство на БФС след конгреса!
    Само още съдиите и ВАР не са разбрали, че имат нови господари и го карат по инерция!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Добре":

    цска ФАЛИРА този отбор се казва цска ТИРЕ София 2016.