2 Април, 2022 22:22 1 543 10

Нанков: Жорди е най-класният нападател, Стойчо Младенов не заслужаваше червен картон

  • стойчо младенов-
  • анатоли нанков-
  • цска-
  • берое-
  • футбол

Хубаво е, че Христо Стоичков и собственикът на клуба Гриша Ганчев бяха на трибуните

Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков говори след победата с 1:0 на ЦСКА над Берое, заради червения картон на Екзекутора на Ливърпул.

"Добър мач за нашия отбор, победа с 1:0, но можеше да победим и с повече, ако не бяха пропуските. Подходихме сериозно, имахме желание, доволни сме от всички футболисти. Вкарахме гол, търпение, да, малко повече нервност имаше в нашия отбор. Нормално, след загубата от Ботев имаше малко припряност, но показахме, че можем да играем добър футбол. Има време до края, да, отделечихме се от първото място, всеки отбор има спадове, за съжаление това се случи с нашия отбор, но се надявам да подобряваме играта си.

Жорди е най-класният нападател, вкарва постоянно голове, онзи ден се прибра от квалификации, може би не е напълно възстановен, той ни е водещ голмайстор, радваме се за него. За нас всички мачове са важни - първенство и полуфиналът със Славия за Купата, смятам, че ще бъдем на ниво да се класираме за финала. Червеният картон на Мухар? Постави ни в деликатно положение, да, напълно заслужен картон.

Нямам обяснение за тази негова агресивност, за Стойчо Младенов не мога да кажа, размениха си реплики с главния съдия, но не мисля, че заслужаваше червен картон. Хубаво е, че Христо Стоичков и собственикът на клуба Гриша Ганчев бяха на трибуните, радвам се, че хората се връщат, мога да кажа. Днес имахме подкрепа от феновете. За Махмутович не към мен този въпрос, надявам се да го картотекираме, защото ни е нужен", каза Толята след срещата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интересно

    3 1 Отговор
    Какви висоти са достигнали българските ритнитопковци та ни занимавате с тези субекти. Май далаверата там е голяма а?
  • 2 Гуцката

    3 5 Отговор
    Червения картон е подсказка за оранжевия Ганчов. И преди и сега всичко тук е....кошарка за прасита- по болярски...

    Коментиран от #3

  • 3 до Калин Цветарката

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гуцката":

    ЦСКА тръгна с победа при новото ръководство на БФС след конгреса!
    Само още съдиите и ВАР не са разбрали, че имат нови господари и го карат по инерция!

    Коментиран от #7

  • 4 аха

    4 1 Отговор
    Стойчо няма да получава червени картони ако Гришата го уволни
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "до Калин Цветарката":

    Това не е цска, а цска ТИРЕ София 2016 истинското ФАЛИРА.
  • 8 Отврат

    4 2 Отговор
    Супер грозна и скучна игра. Едно положения общо за двата отбора и един гол. Каква публика този къде е бил?
  • 9 Мим33

    4 1 Отговор
    Първо стройчо когато и да го изгонят,няма да сбъркат.Той винаги си заслужава да е вечно наказан.Що се отнася до тъмнобелия това си е ваша заблуда.Ако го хване някой и се вижда ,че няма никакви шансове,освен да скача,като коч и да се блъска.Пародия е....
  • 10 един от многото

    4 1 Отговор
    Стойчо заслужава червен картон не само от ЦСКА , ами и изобщо от футбола. Този мога да го сравня , единствено със Зеленски!