4 Април, 2022 08:30 1 780 0

Моуриньо: Ако беше друг треньор, хората нямаше да могат да спрат да говорят за този гол

  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • сампдория-
  • хенрих мхитарян-
  • серия а-
  • футбол

Но сега, когато аз съм начело, това няма да се случи

Моуриньо: Ако беше друг треньор, хората нямаше да могат да спрат да говорят за този гол - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана доволен от поредната минимална победа с 1:0, която тимът му записа през сезона. Този път "Вълците" се наложиха с този резултат в гостуването си на Сампдория. попадението на Хенрих Мхитарян дойде след хубава многоходова комбинация. Специалния смята, че ако друг човек бе начело на Рома, хората сега щяха да говорят с възхищение за това попадение, но не и при него.

"Това бе труден мач. Тук винаги се игаре трудно. Отборите на Марко Джампаоло винаги имат ясна философия на игра. Културата в Рим е такава, че когато спечелиш дербито с Лацио си в Рая, ако загубиш, се приема като пълна катастрофа. Ние обаче успяхме да запазим концентрация, да останем стъпили на земята и да спечелим днес", заяви Моуриньо.

"Ако тук беше друг треньор, хората нямаше да могат да спрат да говорят за този гол и за фантастичния футбол при изграждането на атаката още от нашето наказателно поле. Но сега, когато аз съм начело, това няма да се случи. Контролирахме мача добре, но можехме да вкараме втори гол, с който да решим всичко. Не мисля, че бяхме разсеяни заради мача в четвъртък. Просто Самп промени схемата си през второто полувреме и заигра по-широко, с което стана по-трудно да ги пресираме", допълни португалецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА