Last news in Fakti

6 Април, 2022 13:28 884 0

Юрген Клоп определи Манчестър Сити като най-добрия отбор в света

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • манчестър сити-
  • футбол

Дори да победим Ман Сити, което е достатъчно трудно, никой не би си помислил, че всичко е решено

Юрген Клоп определи Манчестър Сити като най-добрия отбор в света - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Манчестър Сити като най-добрия отбор в света. Двата големи съперника в Премиър лийг излизат един срещу друг на „Етихад Стейдиъм“ в неделя в директен сблъсък за първото място. „Гражданите“ имат точка преднина пред мърсисайдци, а според Клоп дори „червените“ да успеят да спечелят, нищо в битката за титлата няма да бъде решено.

„Дори да победим Ман Сити, което е достатъчно трудно, никой не би си помислил, че всичко е решено. Така е заради качеството на нашия съперник. Предстои ни да играем срещу най-силния отбор в света. При всички положения обаче ще се опитаме да спечелим. Това, което направихме през последните няколко месеца – шест, седем или осем месеца от началото на сезона, бе да създадем основа. Ние сме на 1/4-финал в един от турнирите и на полуфинала – в друг. Колкото по-напред отиваш в даден турнир, толкова по трудно става. За съжаление, това е истината. От края на декември беше ясно, че ако искаме да спечелим нещо, трябва да вземем всичките си мачове до края. Знаем, че това не е реалистично и затова мислим мач за мач“, заяви Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА