Last news in Fakti

8 Април, 2022 01:15 942 0

Марсилия триумфира над ПАОК, но изгуби основна фигура за реванша

  • марсилия-
  • паок-
  • лига на конференциите

Французите са една крачка по-близо до полуфиналите в Лигата на конференциите

Марсилия триумфира над ПАОК, но изгуби основна фигура за реванша - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпик Марсилия спечели с 2:1 първия си 1/4-финален мач срещу ПАОК в Лигата на конференциите, но успехът дойде със съответната цена за реванша.

Бразилецът Жерсон бе изгонен в 94 минута на мача за втори жълт картон, след като си изпусна нервите във финалните акорди на срещата, но не и преди да открие резултата в 13'.

Дмитри Пайе даде аванс от два гола на марсилци в последните секунди на първата част, а след почивката Омар Ел Кадури влезе от резервната скамейка, за да може три минути по-късно да вкара за гръцкия тим.

Марсилия бе очевидно по-добрият от двата отбора на терена, но за пореден път ниската дисциплина в лагера на Хорсе Сампаоли направи така, че изходът от двубоя да е далеч от това да бъде решен още тук и сега.

В Гърция със сигурност ще има не по-малко враждебна обстановка от трибуните, така че ще бъде доста интересно, за да проверим какво ще се случи в този мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА