Last news in Fakti

8 Април, 2022 22:42 1 727 5

Лондонският съд призна Бекер за виновен по няколко обвинения

  • борис бекер-
  • лондонски съд-
  • четири обвинения-
  • присъда

Бившият лидер в световната ранглиста е в несъстоятелност от 21 юни 2017 година

Лондонският съд призна Бекер за виновен по няколко обвинения - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Борис Бекер беше признат за виновен по четири обвинения по закона за несъстоятелността, обявиха от лондонския съд в петък. Бившият германски тенисист, който е шесткратен шампион от турнирите от Големия шлем, е съден в Саутуарк Краун Корт по общо 24 обвинения за периода между май и септември 2017 година.

Бившият лидер в световната ранглиста е в несъстоятелност от 21 юни 2017 година, когато стана ясно, че не може да обслужва дълговете си към частни банкери. След това той беше длъжен да разкрие всичките си активи, но укри имущество за над 1,5 милиона евро.

54-годишният Борис Бекер е трябвало да предостави на властите своите три шампионски трофея от "Уимбълдън" след изпадането си във фалит.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 3 Отговор
    Наглосаксите си искат титли спечелени от Бекер преди повече от 30 години ‼️‼️‼️
  • 2 нашия

    14 0 Отговор
    Добре заработва момчето ама много повече харчи и се стига до тук в един момент....
  • 3 коко

    4 6 Отговор
    Този ако е останал да разчита на едни 1.5 милиона...Рядък тъпак. Все пак е немец.

    Коментиран от #4

  • 4 Лоу кик

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "коко":

    Беше голям женкар и алкохолик, освен спортист. Поживя си за завиждане, а е още млад и милионер, въпреки всичко. Работил е за името си, а сега името му отваря врати пред него, дори и фалирал. Личният фалит в западните държави е доста щадящ. Пет години ти вземат почти всичко заработено, но след това си свободен и със занулени дългове.

    Колега дължеше към 90 000 лева заради неуспешен бизнес. Поиска личен фалит, кредиторите се съгласиха. 5 години работи малко, за да не им плати. Сумата над 500 лева в наши пари му я прибираха. За 5 години им даде 20 000 лева, но после нямаше проблеми...
  • 5 фодлп

    3 0 Отговор
    ББ беше голям дарител на източна Германия след обединението.