8 Януари, 2022 13:35 3 078 19

Борис Бекер разкритикува и опита да вразуми Ноле

  • борис бекер-
  • новак джокович

„Ноле прави голяма грешка като не се ваксинира“, категоричен е легендарният германски тенисист

Борис Бекер разкритикува и опита да вразуми Ноле - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Легендарният Борис Бекер коментира скандала около Новак Джокович. Според него световният №1 в мъжкия тенис прави голяма грешка. Сръбският тенисист бе задържан в хотел за незаконно пребиваващи в Австралия. Той пътува до Мелбърн, след като му беше дадено медицинско изключение да играе на Australian Open, но граничните служители отхвърлиха визата му в сряда.

„Като негов бивш треньор, сме близки с Новак. Той е като част от семейството ми, където винаги има спорове. В този случай според мен Ноле прави голяма грешка като не се ваксинира. Това негово действие заплашва цялата му кариера и възможността да се бетонира като най-добрия тенисист за всички времена. Докато бях негов треньор, четири пъти спечели Australian Open. Знам възможностите му, имах страхотен дух“, написа за Daily Mail Бекер.

„Силните му страни може да са едновременно слабости. Решителността, която виждам по време на мачовете му, може да се превърне в инат. Нямах възможността да говоря с Новак, но го призовавам да се ваксинира. Друг е въпросът дали ще ме послуша. Разбирам, че като човек, навършил 50 години, гледам на здравето си по друг начин, защото се чувствам по-застрашен“, продължи легендарният тенисист.

„Разговарях вече по тази тема с моите деца и ги убедих да се ваксинират. Дали Новак ще предприеме тази стъпка? Не мога да съм сигурен. Ако не го направи, след 10 години ще съжалява. Не става дума само за Австралия. Живеем в такъв свят, че без ваксина е много трудно на един професионален тенисист да пътува. Това са правилата, без значение дали ни харесват, или не. Може би някой ден отново нещата ще се нормализират. Новак е на 34 и няма много време да преследва целите си“, споделя още Бекер по темата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и тоя бб загуби

    52 5 Отговор
    Всичко.
  • 2 То у

    49 6 Отговор
    него голям акъл , че акъл дава ?!
  • 3 Мдаа

    48 5 Отговор
    Явно всички чиито инициали са Б.Б. нешо издишат
  • 4 Йдкие

    10 56 Отговор
    Как се вразюмява сърбин, освен с бой по кухото канче
  • 5 Комон Сенс

    40 4 Отговор
    В наше време имате по-голям шанс като осъдени убийци и мародери, отколкото като "антиваксери". Да откажеш да се подчиниш на медицинския тотем се наказва с ритуално хвърляне във вулкана.
    Брав е Борис да предупреждава дружката си. Край с него, ако не се покае и не признае, че е изпаднал в ерес.....

    "И все пак тя се върти!"
  • 6 Ковидарите

    53 5 Отговор
    Брей и германски кивидфашист сложиха да лиска бензин в кладата на "вешицата"! Ковидарите полудяха, че не могат да го сломят! "И все пак тя се върти", ковидфашисти! Дръж се Ноле, кивидар те гази!
  • 7 BOBO

    27 3 Отговор
    НЕМА НУЖДА ДА СЕ ВАКСИНИРА
  • 8 Ноле ви го забичи по Балкански

    42 6 Отговор
    И ще остане в историята като най-големия,а борис рижата кратуна никой нема да го помни
  • 9 хихихихихи

    7 45 Отговор
    нека си знаят антиваксърите че са нежелани и гнусни същества

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Комон Сенс

    28 5 Отговор
    Имам проблем с това, някакви си властници да ми отказват правото на избор.
    Не можеш да задължишп хората да изпозлват даден продукт. Още по-малко да вземаш медеицински решения вместо тях. Това е абсурдно. Това е края на всички граждански права с които сме свикнали.
    А историята ни учи, че да имаме граждански права си е едно изключение. През по-голямата част от времето хората са били повече или по-малко зависими и безправни.
    Стигнахме до там, всеки който критикува този нов тоталитаризъм да започва с клетвата "аз и близките ми сме бустерирани", иначе му лепват кеймото и е до там.
    Обществото ще разчита на ваксинираните свободолюбиви хора да запазят деморкацията. Неваксинираните нямат думата, а ваксинираните фанатици са фашистите на 21 век.
    Преди да ми лепите етикети си помуислете длаи пък аз и близките ми не сме ваксинирани.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 осъзнай се

    29 3 Отговор

    До коментар #9 от "хихихихихи":

    Какво значи "неваксиниран"?
    Значи просто човек. Хората са ви проблем, ако не сте им турили белег и на са ви се поклонили.
    Стана тя - вече е престъпление да НЕ нарпавиш нещо, което засяга само теб самия.
  • 13 Немската Бриджид Бардо

    12 6 Отговор
    Се обади Бегай бе ,рижко!

    Коментиран от #15

  • 14 3333

    16 3 Отговор
    Айдеее поредната ва---гин--на се изказа неподготвен.
  • 15 Зззз

    15 1 Отговор

    До коментар #13 от "Немската Бриджид Бардо":

    Хич не си прав!Бриджитката е отказала да се ваксинира.
  • 16 Qwerty

    3 19 Отговор
    Колко ли трябва да си заблуден, да не кога друго, че 5 дена след всичко да повтаряш групости като папагал! Факт, сръбският граждани, бря бля кой кой си, няма виза! Персона нон грата! Ако ще и да е министър на спорта на Луната! И Путин не може да влезе, та тоя шмрък!
  • 17 добър съвет, за пример

    29 3 Отговор
    Значи в името на кариерата да загърби здраве, да загърби достойнство , че дава пример и на децата си как да живеят като роби, после българска била поговорката " Преклонена глава сабя не я сече", кои са робите да питам .
  • 18 Югославските номерца

    5 8 Отговор
    Вървят само на Балканите, в другите държави правилата са за всички, там не минава номера-знаеш ли кой съм аз, лигльо
  • 19 GАLILEI

    2 1 Отговор
    И все пак тя се върти ! Ех , ако можехте до сега и него да сте изгорили на кладата ... и всеки един друг ,, ИНАКОМИСЛЕЩ,,