9 Април, 2022 09:04 2 174 3

Само във ФАКТИ: Левски и Лудогорец играят турнир в Търново, Цървена Звезда и Динамо Букурещ също поканени

  • футбол-
  • левски-
  • лудогорец-
  • турнир-
  • цървена звезда-
  • динамо букурещ

Разградчани поемат разходите

Само във ФАКТИ: Левски и Лудогорец играят турнир в Търново, Цървена Звезда и Динамо Букурещ също поканени - 1
Снимка: БГНЕС

Любопитен летен турнир, с участието на Левски и Лудогорец, ще се проведе преди началото на новия сезон в efbet Лига, научи ФАКТИ. В него освен шампионите и "сините" ще се включат тимовете на Цървена Звезда и Динамо Букурещ. Двубоите ще се играят на стадион "Ивайло".

Близо 10 човека от отбора в Разград вече са инспектирали терените и хотелите в Трявна, където Анте Шимунджа и компания ще са на подготовка. Левски пък ще отседне в Дряново, твърдят източници на ФАКТИ.

Любопитното е, че Лудогорец ще поемат разходите на участващите в импровизирания турнир, включително и на Левски. Станимир Стоилов вече се е запознал с условията на базата, като единствено се очаква в най-скоро време "сините" да изпратят техника, която да подготви терените за тренировъчния процес.

В момента се изчаква да стане ясно кога ще стартира новият сезон в Елита ни, като според запознати, почивката между двете кампании ще е около две седмици. Едва след това ще се определят датите на 5-дневния лагер. Изчаква се само потвърждение от румънците. Ако те откажат участие, от Лудогорец имат вариант за стойностен заместник.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тройчо

    3 2 Отговор
    Защо не е поканен Литекс? Стойчо само мрънка, иска да играе с Барселона и Ливърпул.
  • 3 Велико Търново

    2 0 Отговор
    А Етър , къде е в цялото това уравнение? Или тия само ще ползват базите на Етър?