Last news in Fakti

11 Април, 2022 20:00 2 006 3

Поканиха Бербатов за мач на легендите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул

  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • димитър бербатов

Срещата има за цел да събере средства за дарителската фондация на „червените дяволи“

Поканиха Бербатов за мач на легендите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще си спретнат поредно дерби на ветераните, за да съберат средства за дарителската фондация на „червените дяволи“, а Димитър Бербатов вече прие поканата за срещата, научихме от клубния уебсайт на Юнайтед.

Българинът сподели, че онзи период от кариерата му на „Олд Трафорд“ е много специален за него и осъзнава, че голяма част от феновете вечно ще помня хеттрика му срещу Ливърпул.

Благотворителната среща е планирана за 21 май, като към момента е ясно, че Брайън Робсън ще ръководи Манчестър, а в състава му ще се включат Пол Скоулс, Ники Бът, Дуайт Йорк, Куинтън Форчън, Диего Форлан, Яп Стам и Патрис Евра.

Тепърва ще научим имената на ветераните на Ливърпул, а и голяма част от състава на домакините предстои да приеме поканата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    9 0 Отговор
    А перуката са го поканили в Чалготеката !!!
  • 2 Анон

    7 0 Отговор
    Перуката на и Данчо коката да са ги канили някъде?
  • 3 оле оле

    1 4 Отговор
    пак на пейката ще седи