Last news in Fakti

14 Април, 2022 11:33 1 520 4

В ЦСКА взели решение за Стойчо Младенов

  • стойчо младенов-
  • футбол-
  • цска-
  • гриша ганчев-
  • оставка

Младенов вече е на "Армията", за да се оформят документите по разтрогване на контракта му

В ЦСКА взели решение за Стойчо Младенов - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на ЦСКА са обявили на Стойчо Младенов, че разтрогват договора му по негова молба и по взаимно съгласие, съобщава БЛИЦ. Както е известно, треньорът хвърли оставка веднага след успеха над Славия с 2:0 в първи полуфинал за Купата, игран на "Овча купел" във вторник.

Младенов вече е на "Армията", за да се оформят документите по разтрогване на контракта му.

Стойчо Младенов е бил потърсен от сина на Гриша Ганчев - Данаил.

Младенов оставя тима на второ място във временното класиране и с реален шанс за участие на финала за Купата на България на 11 май.

Така приключи неговият пети период начело на "армейците".

Малко по-късно се очаква новината да бъде публикувана на сайта на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    4 8 Отговор
    Борец и футболист на едно място не виреят! Анадъмно бре Литекс!?!
  • 2 Варна

    6 4 Отговор
    При Стойчо ЦСКА записа най-слабата си пролет за последните десетина години. Футболистите са същите, които биха Хърватите от Риека и Витория Пилзен, но забележете, след подготовка проведена от Любо Пенев.
    Тогава Стойчо заяви,че подготовката на Пенев не струва и, че след като той проведе подготовка, отбора ще е много по-силен пролетта!
    Но на всички играчи падна формата! Вкара напрежение в отбора, играе се архаично и това изгони публиката, раздели футболистите си на титуляри и резерви и най-вече изигра лошо Любо Пенев!

    Коментиран от #4

  • 3 Мим

    4 4 Отговор
    А този мърморко ,какво очакваше ,да му цепят басма ли.Колкото по рано се освободят от високата му заплата по 60 000 Е.толкова по добре.Е момента дойде,да изчеза с 300 км .иповече да не се вясва. Нещастник...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.