Last news in Fakti

14 Април, 2022 12:59 3 829 10

Гриша Ганчев: Стойчо Младенов излъга!

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • стойчо младенов-
  • футбол

Аз решението съм си го взел вчера, ще го научите по-късно

Гриша Ганчев: Стойчо Младенов излъга! - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, коментира пред NOVA ситуацията в "червения" клуб и заяви, че няма да има среща по-късно днес, каквито бяха информациите. Босът вече е взел решение за бъдещето на Стойчо Младенов, който подаде оставка като треньор на тима, и ще го обяви по-късно днес.

"Каква среща? Аз решението съм си го взел вчера, ще го научите по-късно. Неприятен момент, насила не можем да го държим Стойчо Младенов. За кое да съм обиден? Излъга, от март месец не си говорим. Той не ми звъни, аз не му звъня. Какво да си говорим?", заяви Ганчев пред NOVA.

Гриша Ганчев не сподели каква е развръзката, но по всичко личи, че оставката на специалиста ще бъде приета. Младенов вече е на "Българска армия", за да оформи документите по раздялата с клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    15 8 Отговор
    Да бега със 300 км.в час.повече и да не се вяска е София...
  • 2 Бурмата

    20 6 Отговор
    Прав е Ганчев. Плаща на Стойчо масрафа от минал период, сега тоя нахалник иска, той да купува футболисти, та пак да лапа. Егати наглеца! Ганчев още с привличането му, си сложи таралеж в гащите.

    Коментиран от #4

  • 3 Читател

    17 8 Отговор
    Тройчо иска да прибира комисионни от договора на футболистите,а Ганчев да плаща заплати и трансфери.Много нагъл и алчен тоя Тройчо,но Ганчев е от старата школа.
    .
  • 4 ВАРНА

    15 7 Отговор

    До коментар #2 от "Бурмата":

    При Стойчо ЦСКА записа най-слабата си пролет за последните десетина години.

    Футболистите са същите, които биха Хърватите от Риека и Витория Пилзен и обраха наградите за най-добри футболисти за есента, но забележете, след подготовка проведена от Любо Пенев.

    Тогава Стойчо заяви,че подготовката на Пенев не струва и, че след като той проведе подготовка, отбора ще е много по-силен пролетта!

    Но на всички играчи падна формата! Вкара напрежение в отбора, играе се архаично и това изгони публиката, раздели футболистите си на титуляри и резерви и най-вече изигра лошо Любо Пенев!

    Коментиран от #7

  • 5 дааа

    11 10 Отговор
    След 4 месеца ловчанлий да очакват пак Любо Пенев ,а сле 6 до 8 месеца Стойчо Младенов и така.
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 12 Отговор
    Гриша Ганчев е един от малкото Коректни и честни хора не само в тези среди,а сред хората в бг!всяка дума на Гриша Ганчев тежи като злато.щом е казал значи е така.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 mad forest

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    В този клуб всичко е гнило - в грях заченат и роден.
  • 9 Кметът на Микре

    2 1 Отговор
    Ще се прибираме в Лойч и те тАва ша а ...
  • 10 Киро КосмонаФта

    1 0 Отговор
    Ейййй, опасен нахал е Стройчо. Не стига че ГГ плати милион и кусур на една банда куци коне селектирани от Стройчо при предишните му гастроли на Армията ами пак реве да лапа комисиони от евентуални бъдещи трансфери...Селекция прави този който има пари, а не този който иска да лапа комисиони или иначе казано всяка жаба да си знае гьола. Нагло е цял живот да си лапал с двете ръце от футбола и да не си дал една стотинка за футбола и на всичкото отгоре да се правиш на сърдит и обиден когато те ударят през ръцете. Истината е че Стройчо се уплаши че ще го изгонят с камъни ако загуби и купата и реши да избяга ... а иначе на думи е готов да умре за отбора дето го хрантути цял живот. Дано тоя път да се сети да върне поне шубата и феса.