Last news in Fakti

15 Април, 2022 15:00 579 0

Марсиал призна, че никога не е имал намерение да остава в Севиля, а иска да се бори за мястото си в Юнайтед

  • антони марсиал-
  • севиля-
  • манчестър юнайтед

Французинът търка скамейката дори в испанския клуб

Марсиал призна, че никога не е имал намерение да остава в Севиля, а иска да се бори за мястото си в Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Антони Марсиал направи признание пред ABC, че планира да се завърне в Манчестър Юнайтед през лятото, вместо да остане и да се бори за титулярно място в Севиля.

Французинът пристигна в Испания през зимата, като се очакваше да възроди кариерата си на „Рамон Санчес Писхуан“, но вместо това той отново се озова на резервната скамейка, като дори още не е открил головата си сметка за „андалусийци“.

Марсиал струваше на „червените дяволи“ €60 млн. през 2015 г., когато пристигна от Монако, но днес е считан за един от големите провалени таланти на съвременния футбол.

Договорът му за наем със Севиля е без опция за постоянен трансфер, така че решението за бъдещето на този етап е само в неговите ръце. Междувременно контрактът му на „Олд Трафорд“ изтича чак през 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА