Last news in Fakti

16 Април, 2022 20:08 1 518 0

Какво се случва с Арсенал? "Артилеристите" отново загубиха

  • саутхемптън-
  • арсенал-
  • 1:0-
  • английска висша лига

Тимът на Микел Артета бе изпреварен от Манчестър Юнайтед

Какво се случва с Арсенал? "Артилеристите" отново загубиха - 1
Кадър: Nova sport

Арсенал допусна трета поредна загуба, след като отстъпи с 0:1 при гостуването си на Саутхамптън. Единственото попадение реализира Ян Беднарек в 44-ата минута, а това беше достатъчно за трето поредно поражение за "артилеристите".

Тимът на Микел Артета не само изпусна шанс да се изравни по точки с четвъртия Тотнъм, но и бе изпреварен от Манчестър Юнайтед. Слеващата седмица на "артилеристите" предстоят гостуване на Челси и домакинство на Ман Юнайтед в директна битка за място в топ 4.

Арсенал започна добре мача, но спасявания на вратаря Фрейзър Форстър спряха Мартинели и Сака. Лондончани продължиха да имат предимство по отношение на владеенето на топката, но все по-трудно създаваха положения.

Саутхамптън бе добре организиран в защита, а в края на първото полувреме стигна и до гол, след като гостите не успяха да се справят добре с ъглов удар и Беднарек се разписа.

След почивката Арсенал стигна до добра възможност, но отново Форстър бе на високо ниво. Стражът направи блестящо спасяване след удар на Емил Смит Роу, а след това се справи с удар на Сака. В самия край Форстър отрази и изстрел на Гранит Джака.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА