Last news in Fakti

19 Април, 2022 18:00 6 081 0

Юрген Клоп ще сменя Роберто Фирмино с един от нападателите на „Бундестима“

  • карим адейеми-
  • ред бул залцбург-
  • ливърпул-
  • роберто фирмино-
  • юрген клоп

Ливърпул изглежда готви редица промени в предни позиции за лятото

Юрген Клоп ще сменя Роберто Фирмино с един от нападателите на „Бундестима“ - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул готви оферта за 20-годишния германски национал Карим Адейеми, според Sky Sports.

Младият талант на Ред Бул Залцбург е считан за един от най-талантливите футболисти на своята възраст в Европа към днешна дата, а това гарантира оферти към клуба му през идното лято.

Смята се, че Юрген Клоп планира да привлече постоянен заместник на Роберто Фирмино, който и без друго вече се превърна в резервна опция за върха на атаката при „мърсисайдци“.

Германският специалист винаги е бил привърженик на поливалентните играчи, за да може с лекота да променя схемите си на игра дори без да се налага да прави кадрови промени в хода на даден мач. Адейеми вече доказа, че може да играе в цялата периферия на атаката за „биковете“, а освен това има 20 гола и 5 асистенции в рамките на настоящия сезон.

Талантът е оценяван на около €35 млн., което звучи съблазнително с оглед факта, че попада в плановете на Ханзи Флик за предстоящото Световно първенство в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА