Last news in Fakti

20 Април, 2022 09:51 1 831 0

Клоп: Прекрасна вечер за всички, които носят Ливърпул в сърцата си, бяхме изключителни

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • футбол

Съперникът се промени през второто полувреме и започна повече да ни пресира

Клоп: Прекрасна вечер за всички, които носят Ливърпул в сърцата си, бяхме изключителни - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул отново се завърна на върха в английската Висша лига, след като победи по безапелационен начин на своя „Анфийлд“ най-големия си съперник Манчестър Юнайтед с гръмкото 4:0 в отложен сблъсък от 30-ия кръг на първенството. Луис Диас откри още в петата, а Мохамед Салах удвои в 22-ата минута. Садио Мане също се разписа в 68-ата, а Салах, с втория си гол, оформи крайния резултат в 85-ата минута. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде висока оценка на футболистите си след разгромната победа

“Прекрасна вечер за всички, които носят Ливърпул в сърцата си. Не очаквах, че ще контролираме мача през цялото време, но в 70 минути от него бяхме по-добрият отбор. Преди почивката доминирахме, а след това ни трябваха едни 15 минути, за да се върнем към верния ритъм”, заяви Клоп.

“Контрапресата, скоростта и желанието, които футболистите демонстрираха, бяха изключителни. Наистина много силен мач и прекрасни голове. Всички сме щастливи”, продължи германецът.

“Съперникът се промени през второто полувреме и започна повече да ни пресира. Но ние сме много добри в това да се адаптираме към подобни изменения. Учим се в самите мачове, макар че понякога отнема малко повече време. Показахме футбол от най-висока класа, беше приятно за наблюдаване. От първата секунда действахме с огромна страст. Садио Мане и Мохамед Салах имат отлична връзка на терена. Те можеха да вкарат и още голове. “Такива неща не се случват често. Това е необикновена ситуация”, коментира Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА