28 Април, 2022 18:53 1 209 0

Поредна страхотна новина за феновете на Ливърпул

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • удължаване на договора

На фона на цялостното добруване на клуба, привържениците на "мърсисайдци" биват радвани още

Поредна страхотна новина за феновете на Ливърпул - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Юрген Клоп удължи своя договор с Ливърпул, който ще го задържи на „Анфийлд“ до 2026-а година. Новината дойде от авторитетното издание The Athletic.

Клоп и неговият щаб имаха договори до 2024-а година, но медията твърди, че вече има нова договорка, която ще остави германеца край река Мърси за допълнителни две години.

Юрген Клоп пое Ливърпул през октомври 2015-а година и така той ще работи в един клуб най-дълго време в своята кариера. Предварителните нагласи бяха, че Клоп ще работи в Ливърпул до 2022-а година, след което ще си вземе заслужен отпуск, но очевидно роденият в Щутгарт треньор е взел друго решение.

През този сезон неговият отбор е в преследване на четири трофея, като вече един от тях бе спечелен – Купата на Лигата.

Наскоро мениджърът каза, че ще се основе на решението да остане при 19-кратните шампиони на Англия на база това дали има енергия за работа. И очевидно има.

Президентът на ФСГ, корпорацията, която е собственик на клуба, Майк Гордън присъства в сряда вечерта на мача с Виляреал, в който Ливърпул срази испанския си съперник с 2:0 в първи полуфинален мач от Шампионската лига между двата отбора.

Смята се, че той е бил там, за да помогне в разговорите за договорката с Клоп, чийто агент – Марк Косицке, също е бил на стадиона.

Ливърпул изостава на една точка от върха във Висшата лига от Манчестър Сити няколко точки преди края и е на финал с Челси за ФА Къп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА