Last news in Fakti

25 Април, 2022 10:50 2 205 3

Исторически срам за Барселона

  • барселона-
  • райо валекано-
  • ла лига-
  • серия от 3 поредни загуби-
  • исторически срам

Снощи каталунците загубиха и от Райо Валекано

Исторически срам за Барселона - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Барселона падна с 0:1 от Райо Валекано на "Камп Ноу" и записа черна страница в историята си. Преди това тимът на Шави се провали у дома срещу Кадис (0:1) в Ла Лига и срещу Айнтрахт Франкфурт (2:3) в Лига Европа.

Така каталунците записаха загуби в три поредни домакински срещи в рамките на един сезон, което никога не се е случвало в историята на клуба.

Досега най-лошата серия беше 3 поражения вкъщи, но в рамките на два сезона - започна в края на 1997/98 и продължи в началото на 1998/99.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка Ф1

    2 5 Отговор
    Павка, никой не се интересува от днешния футбол, най-големият спорт е Формула 1 за когото ти не пишеш.

    Коментиран от #2

  • 2 едно време

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Павка Ф1":

    Клубовете са били точно клубове - органозации на местни дейци с местни спортисти. Тази локалност е давала до голяма степен чара на футболните сблъсъци и резултата е бил по-важен от качеството на терена.
    Днес някакви чужди за публиката артисти танцуват около топката и на хората им е много по-маловажно дали ще спечелят. Затовастават прекомерно взискателни към качеството. А по-младите направо си признават, че 100 минути мач не могат да изтърпят....

    Ф1 пък е чиста реклама на коли. То това и спорт не е, а битка на конструктури и рекламни агенти,
  • 3 Болярин

    0 0 Отговор
    Барселона да вземе за треньор кирО тъпотО и кризата в отбора ще приключи - веднага са шампиони ... по загубени мачове !!!