Last news in Fakti

28 Април, 2022 07:32 1 361 1

Юрген Клоп: Свършихме само половината работа

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • виляреал-
  • шампионска лига

Германецът осъзнава, че авансът над Виляреал не му гарантира нищо

Юрген Клоп: Свършихме само половината работа - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул триумфира над Виляреал с 2:0 в първия полуфинал в Шампионската лига между двата тима, но старши-треньорът на англичаните - Юрген Клоп, не смята, че това е достатъчно, за да смята клубът си за сигурен финалист.

Два на нула за сега е просто на полувремето. Нито повече, нито по-малко“, каза германецът на пресконференцията след мача, цитиран от Sky Sports.

Той подчерта, че нагласата в отбора му в момента трябва да е за мач, който е на почивката, и припомни максимата, че аванс от два гола е най-коварният резултат, защото играчите му има риск да се отпуснат, а съперникът да се мобилизира.

Елементът, който е решил срещата, според Клоп, е успешната преса, която наложи състава му. Той изтъкна, че „жълтата подводница“ е тим, който става изключително опасен, когато преодолее високата преса.

Реваншът след седмица се очертава да бъде доста интересен, защото Виляреал няма друг избор, освен да тръгне по-смело в атака, тъй като на „Анфийлд“ отборът на Унай Емери бе прибран плътно в защита в хода на целия двубой.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цоньо

    2 0 Отговор
    Емери скрий се с този селски футбол.90 минути отбора ти стои в нак.поле и избива топката. Поне 4 трябваше да получите. Чудя се на акъла на писачи и коментатори които захвалят на Виляреал за здравата защита. Кой иска да гледа такъв футбол. Евала на Сити и Реал/ не са ми любими/ но направиха стпахотен мач.