Last news in Fakti

30 Април, 2022 18:30 948 0

Дортмунд стигна до пълен обрат след 0:2, но въпреки това загуби у дома

  • борусия дортмунд-
  • бохум

„Жълто-черните“ минаха през невероятна въртележка от голове за удоволствие на неутралните зрители

Дортмунд стигна до пълен обрат след 0:2, но въпреки това загуби у дома - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Дортмунд и Бохум завършиха 3:4, за да ни поднесат един от най-резултаните двубои от началото на сезона в Първа Бундеслига.

Гостите поведоха с два гола още до 8 минута, благодарение на Полтер и Холтман, но след това настъпиха минутите на Холанд. Норвежецът вкара две дузпи през първата част, а след почивката оформи своя хеттрик, за да реализира пълен обрат за домакините.

Последната дума обаче на гостите, защото в 81' Локадия възстанови статуквото, а с третата дузпа в мача Пантович оформи и крайното 3:4.

Дортмунд изгуби шансове за титлата още при поражението от Байерн в „Дер Класикер“ преди седмица, но изглежда, че кошмарната защита на Марко Розе може накрая да му струва дори второто място.

Бохум пък вече математически си подсигури елитния футбол, макар отдавна този проблем да не е на дневен ред за играчите на Томас Рейс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА