Last news in Fakti

7 Май, 2022 22:18 1 367 2

Порто стана шампион на Португалия за юбилеен 30-и път след успех срещу Бенфика

  • бенфика-
  • порто-
  • спортинг лисабон-
  • футбол

Кръг преди края на сезона Порто има 88 точки и не може да бъде догонен от Спортинг (Лисабон), който вдигна титлата през миналата кампания

Порто стана шампион на Португалия за юбилеен 30-и път след успех срещу Бенфика - 1
Снимка: БГНЕС

Порто стана шампион на Португалия за юбилеен 30-и път. Отборът от "До Драгао" се нуждаеше само от точка при гостуването си на Бенфика, но успя да спечели с 1:0, а голът на Зайду падна в четвъртата минута на добавеното време. Кръг преди края на сезона Порто има 88 точки и не може да бъде догонен от Спортинг (Лисабон), който вдигна титлата през миналата кампания.

Порто стана шампион на Португалия за юбилеен 30-и път след успех срещу Бенфика
Снимка: БГНЕС

Бенфика изпраща разочароващ сезон, в който достигна до 1/4-финалите в Шампионската лига, но в първенството много рано изостана от основните си конкуренти. Лисабонските "орли" са на цели 17 точки зад Порто и ще завършат на трето място. Спортинг пък ще е втори, независимо от изхода на оставащите си мачове.

Порто стана шампион на Португалия за юбилеен 30-и път след успех срещу Бенфика
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фгйкл

    0 0 Отговор
    България -Турция 54:13
    Ръгби!

    Коментиран от #2

  • 2 Гирирк

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "фгйкл":

    Ръганье да има! Особено по тручолья!