Last news in Fakti

8 Май, 2022 10:50 892 1

Фернандеш се съгласи с феновете: Не сме достойни да носим фланелката на Юнайтед

  • бруно фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • брайтън

Победата им е заслужена, а ние заслужаваме да бъдем на позицията, на която се намираме

Фернандеш се съгласи с феновете: Не сме достойни да носим фланелката на Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Бруно Фернандеш прие позицията на феновете, че футболистите не са достойни да носят фланелката на Манчестър Юнайтед. Това се случи след загубата с 0:4 от Брайтън.

След последния съдийски сигнал феновете на Юнайтед скандираха към футболистите обиди и това, че не са достойни да носят екипа на легендарния тим.

„Това, което направихме, както аз, така и останалите, наистина не бе достатъчно, за да носим тази фланелка. Съгласен съм с феновете ни, защото просто не бяхме на необходимото ниво.

Те ни надиграха. Винаги имаха решение на ситуациите. Пресираха ни повече и заслужаваха този резултат. Много неща се объркаха, вероятно от всичко по малко. Липсваше ни качество и характер. Победата им е заслужена, а ние заслужаваме да бъдем на позицията, на която се намираме“ заяви Фернандеш.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    3 0 Отговор
    Ми събличай я, бе! А с нея връщай и заплатата.