Last news in Fakti

8 Май, 2022 12:17 2 317 1

Станаха ясни трансферните планове на Мъри в Левски

  • левски-
  • селекция-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Със сигурност на „Герена“ ще привлекат поне шест нови попълнения

Станаха ясни трансферните планове на Мъри в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски гледа десетки футболисти за подсилване през летния трансферен прозорец. Със сигурност на „Герена“ ще привлекат поне шест нови попълнения, пише „Мач Телеграф“.

Причината за голямата селекция се крие в липсата на дълбочина на състава. При победата с 1:0 над Черно море в петък треньорът Станимир Стоилов разполагаше с общо пет резерви. Две от тях – Радослав Цонев и Иван Горанов, напускат след края на шампионата. Здравко Димитров и Димитър Костадинов пък бяха отписани заради дисциплинарни причини.

Повечето от набелязаните футболисти са чужденци. Интересното е, че към момента не се търсят играчи само за две позиции – халф и вратар. Дори и Николай Михайлов да напусне, което за момента изглежда малко вероятно, Станимир Стоилов ще заложи на 17-годишния Пламен Андреев и ще бъде даден шанс да други вратари от школата.

Относно халфовата линия за момента се чака окончателното решение на белгийския Ломел относно преговорите за продължаване на наема на Филип Кръстев. В Левски са оптимисти за положителен отговор. Освен това на „Герена“ вече подписаха с Ивелин Попов.

„Сините“ гледат най-вече офанзивни футболисти, тъй като имат нужда от алтернатива на Билал Бари. Освен централен нападател се търсят флангови играчи и защитници.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    5 0 Отговор
    Особено нужен е добър централен нападател...