Last news in Fakti

8 Май, 2022 13:20 1 155 1

Почетино: Основната задача беше да спечеля Шампионска лига

  • псж-
  • маурисио почетино-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • реал мадрид

В 1/8-финалите на настоящата Шампионска лига ПСЖ загуби от Реал Мадрид

Почетино: Основната задача беше да спечеля Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ПСЖ Маурисио Почетино обобщи сезона. "Изключително трудно е да се говори по тази тема. Преди година и половина, когато поех отбора, основната задача беше да спечеля Шампионска лига.Тъй като не сме постигнали тази цел, е трудно да оценим всичко.

Каквото и да беше, има удовлетворение от 10-ото първенство в историята на клуба. Националната титла винаги е значима", каза Почетино.

В 1/8-финалите на настоящата Шампионска лига ПСЖ загуби от Реал Мадрид (1:0, 1:3).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алито от София

    1 0 Отговор
    При наличието на толкова класни футболисти да отпаднеш толкова рано от шампионска лига, по добре си плюй на петите и беш да те нема, имаш най добрия футболист в историята на футбола Меси, плеймейкър убиец, неуморим, Мбапе и Неймар по крилата, нападение което няма защита която да спре, но се иска дисциплина и правилна подредба, а не само да си вземеш милионите и съжелявам, чао, много звезди и тем подобни, ти си треньора, ти решаваш, кой се дуе, пейките са много удобени