Last news in Fakti

10 Май, 2022 15:00 1 224 4

Трофеят на Шампионската лига изложен пред НДК

  • шампионска лига-
  • трофей-
  • купа-
  • ндк-
  • димитър бербатов

Димитър Бербатов, официален посланик на УЕФА, ще бъде специален гост на публичното събитие

Трофеят на Шампионската лига изложен пред НДК - 1
Снимка:


На 14 май, събота, между 12:00 и 18:00 часа, трофеят ще бъде изложен пред НДК на специално проектиран изложбен щанд на официалния спонсор на турнира FedEx и УЕФА Шампионска лига.

Събитието ще бъде целодневно и отворено за широката публика, като футболните привърженици ще могат да видят купата на живо, да се снимат с нея, да научат повече за спонсорството и да се потопят във вълнуващите емоции около подготовката преди финала на УЕФА Шампионска лига в Париж, съобщава "Телеграф".

Димитър Бербатов, официален посланик на УЕФА, ще бъде специален гост на публичното събитие (от 12:00 до 15:00 часа), за да се снима с феновете и купата и да раздава автографи.

"Като официален спонсор на УЕФА Шампионска лига, ние сме щастливи да бъдем домакини на емблематичния трофей на УЕФА Шампионска лига в София. Вярваме, че нашият бизнес и футболът имат много общо, създавайки положителни емоции и свързвайки хората. Донасяйки трофея в София за това специално събитие, се надяваме да донесем радост на стотици българи", каза Мария Андрианаку, маркетинг мениджър за Югоизточна Европа на FedEx Express.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    2 1 Отговор
    Леле тази купа в България звучи и изглежда толкова нелепо, все едно е изложена в Албания или Македония. Макар че отбор от тези две страни даже има повече шансове да спечели купата с ушите
  • 2 Емил

    2 0 Отговор
    Тая старогръцка погребална урна от къде са я откраднали?
  • 3 £€¥√

    0 0 Отговор
    Ех спомени
    Снимах се до нея през 2013 когато беше в Пловдив
  • 4 Мануил

    0 0 Отговор
    Маалиейи! Купата с ушите ще е в България! Ще трябва да обърнем по 1 бира!