Last news in Fakti

16 Май, 2022 11:00 1 969 5

Една от най-популярните двойки в света на тениса ще си имат момиченце

  • гаел монфис-
  • елина свитолина-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • бебе

"Със сърце, пълно с любов и щастие, с удоволствие съобщаваме, че очакваме момиченце през октомври", гласи изявлението на французина

Една от най-популярните двойки в света на тениса ще си имат момиченце - 1
Снимка:

Гаел Монфис и Елина Свитолина несъмнено са една от най-популярните двойки в света на тениса и категорично можем да кажем, че са един за друг, пише tennis.bg.

Монфис и Свитолина винаги са внасяли нужната щипка забавление в професионалния тенис и са обичани от феновете по целия свят, тъй като неизменно създават огромни количества положителна енергия покрай себе си и задължително подхождат с уважение към съперника.

Любовта на тенисистите процъфтява в края на 2018-а година, когато украинката е на почивка в Париж и Гаел спонтанно решава да я покани на по питие в бар, а останалото е история. Двойката имаше и трудни моменти, защото се раздели за малко в началото на 2021-ва, но връзката им бързо беше подновена и се стигна до годеж само няколко месеца по-късно, като сватбата им също не закъсня и те официално станаха семейство на миналия 27 юли.

Преди няколко дни пък Елина Свитолина обяви, че ще продължи да отсъства от кортовете и по време на Ролан Гарос, което повдигна темата дали бившата номер три не е бременна. Днес най-после получихме отговора на този въпрос и той е положителен. Бъдещият татко сподели прекрасната новина в социалните медии, публикувайки изображение със следния текст: "Със сърце, пълно с любов и щастие, с удоволствие съобщаваме, че очакваме момиченце през октомври", гласи изявлението на французина.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    13 4 Отговор
    ужас....гади ми се

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 Ха ха

    5 2 Отговор
    На път е първото черно бандеровче.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.