Last news in Fakti

22 Май, 2022 19:50 585 0

Арсенал живна, но Тотнъм отвя Норич и мястото в Шампионската лига е негово

  • арсенал-
  • тотнъм-
  • евертън-
  • норич сити-
  • шампионска лига

„Шпорите“ ще представляват страната си в „най-престижния клубен турнир“

Арсенал живна, но Тотнъм отвя Норич и мястото в Шампионската лига е негово - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал и Тотнъм успяха някак да доведат битката за топ 4 до самия край на шампионата, но в крайна сметка „шпорите“ ще са лондонският тим, който ще представлява Англия в Шампионската лига догодина.

Отборът на Антонио Конте отвя с 0:5 Норич Сити, благодарение на попаденията на Деян Кулушевски (2), Хьон-мин Сон (2) и Хари Кейн.

„Артилеристите“ също се съживиха, но прекалено късно, за да победят с 5:1 отбора на Евертън. Габриел Мартинели откри от дузпа, а по един път се разписаха Еди Нкетиа, Седрик Соареш, Габриел Магаляеш и Мартин Йодегор. Почетното попадение за „карамелите“ пък бе дело на Дони ван де Бек.

По този начин Тотнъм събра 71 точки и се настана на четвъртото място, докато Арсенал остана пети с 69, което означава, че „червените“ се завръщат все пак в евротурнирите, но в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА