Last news in Fakti

25 Май, 2022 13:17 1 145 2

Португалски гранд с интерес към бранител на Левски

  • хосе кордоба-
  • левски-
  • футбол

Шефовете на Левски трудно ще се разделят с Хосе Кордоба за малко пари

Португалски гранд с интерес към бранител на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Португалски гранд проявява интерес към централния защитник на Левски Хосе Кордоба, съобщава БЛИЦ. Панамецът е грабнал окото на съгледвачи, които са го наблюдавали в три срещи през пролетния дял на вече отминалото първенство.

„Има реален интерес към Кордоба. Става въпрос за един от трите гранда на Португалия. Нищо повече обаче не може да се каже на този етап“, уточниха източници от „Герена“.

Шефовете на Левски трудно ще се разделят с Хосе Кордоба за малко пари. Говори се, че цената на панамеца е минимум 3 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    2 0 Отговор
    Идват с чувал пари от стабилна валута и евентуално може да стане тяхната.Стига са ни баламосвали по стар португалски навик с торба мъниста като едновремешни аборигени..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.