Last news in Fakti

25 Май, 2022 14:45 3 781 1

Грандиозен скандал разтърси френския гранд ПСЖ

  • дидие оле-никол-
  • псж-
  • женски футбол-
  • футбол

Треньорът на женския отбор Дидие Оле-Никол е отстранен заради "неприемливо поведение" към състезателките

Грандиозен скандал разтърси френския гранд ПСЖ - 1

Грандиозен скандал разтърси френския гранд ПСЖ. Треньорът на женския отбор Дидие Оле-Никол е отстранен заради "неприемливо поведение" към състезателките.

Според “Радио Монте Карло” Никол е отправил и неприличен жест към една от своите футболисти, като след това е последвал и неуместен коментар.

"Ако обвиненията и коментарите бъдат потвърдени, това ще бъде несъвместимо със спортните и човешките ценности на ПСЖ. Ръководството приема ситуацията много сериозно и възнамерява да проведе задълбочено разследване. За да се защитят интересите на всички замесени страни, треньорът на женския отбор е пуснат в отпуск до приключване на разследването“, се казва в изявление на клуба.

Грандиозен скандал разтърси френския гранд ПСЖ


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 0 Отговор
    Треньорът Оле-затвори очички.