26 Май, 2022 09:17 1 262 2

Левски се разделя със защитник, отказал да преподпише

  • драган михайлович-
  • футбол-
  • левски-
  • станимир стоилов

Драган Михайлович не отстъпва от претенциите си, поради което се очаква в близките дни двете страни да се разделят

Левски се разделя със защитник, отказал да преподпише - 1
Снимка: БГНЕС

Левски и защитникът Драган Михайлович вървят към раздяла. „Сините” отправиха предложение към швейцареца да удължи договора си с една година, но желанието на футболиста е да сложи подписа си под двугодишен контракт. Той не отстъпва от претенциите си, поради което се очаква в близките дни двете страни да се разделят.

Преди десетина дни треньорът Станимир Стоилов обяви, че са предложени договори на вратаря Николай Михайлов и Михайлович. Капитанът на Левски веднага преподписа за две години, докато предложението към десния бек е за един сезон, което явно не го устройва.

След шоу-мача за рождения ден на „сините” Михайлович се снима с Купата на България и титлата от 2009 година заедно с двете си деца и своята съпруга, която написа в социалните мрежи „Това ще ни липсва”.

Левски вече има набелязани футболисти за заместник на швейцареца и работи по подсилването си в тази зона. Стоилов беше хвърлил око на десния бек на Царско село Жереми Петрис, но се отказа от него. Очаква се до началото на подготовката на „Герена” да пристигне нов играч на този пост.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    3 1 Отговор
    Нищо, всяко зло за добро. Дано новият десен бек да е по младичък, че да не го мислим за контузии и за физическа подготовка. Ако може и да е висок като Цунами още по добре.
  • 2 Сандо

    0 0 Отговор
    Драган не е лош като футболист,но е далеч от класата на други десни защитници,играли в Левски,като Живко Миланов например,или като Пламен Николов от по-далечно време.