Last news in Fakti

26 Май, 2022 14:30 1 071 3

Ганчев и изпълнителният директор на ЦСКА пак в спортното министерство

  • цска-
  • данаил ганчев-
  • спортно министерство-
  • министерство на спорта-
  • радостин василев-
  • филип филипов

До края на календарната година от ЦСКА имат срок да представят подробен проект за реконструкцията на стадиона, както и бюджет

Ганчев и изпълнителният директор на ЦСКА пак в спортното министерство - 1
Снимка: БГНЕС

Синът на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев – Данаил и изпълнителният директор на армейците Филип Филипов са били вчера на среща в спортното министерство, пише „Тема Спорт“.

Както е известно, на рождения ден на клуба на 5 май двете страни подписаха договор за сътрудничество за реконструкцията на стадион „Българска армия“, а в близките дни ще бъдат обявени и нови и по-конкретни детайли относно реализацията на проекта. За това потвърди и Гриша Ганчев в своето интервю пред клубния сайт вчера. „Това правителство си е окей. Имат желание като нас да свършим работа и в близките дни ще стане ясно как, защо, какви са сроковете…“, заяви бизнесменът. На вчерашната среща не е присъствал спортният министър Радостин Василев.

Припомняме, че до края на календарната година от ЦСКА имат срок да представят подробен проект за реконструкцията на стадиона, както и бюджет. От министерството от своя страна са длъжни да изкарат нужните документи и разрешителни за предстоящия строеж. Капацитетът на обновения и модерен стадион на ЦСКА ще е около 18 000 места, 3000 от които ще са за правостоящи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    1 4 Отговор
    Мафиотите отидоха при назначеното си неутрално министърче.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Обикновена Пунта Мара

    0 0 Отговор
    Разбрахте ли сега, на срещата НЕ БИЛ ПРИСЪСТВАЛ МИНИСТЪРА и Гриша Ганчев, ТАМ бил ЧЛЕН на "бизнесфамилията"!?!?!? Българиоооооо!!! НАРОДЕ???? ВЪН МАФИЯТА от "АРМИЯТА"!!!